ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Αλαφούζου: Συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας

Tα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Tα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Σκληρή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Γιάννη Αλαφούζου. Κάνει λόγο για ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ομίλου ΣΚΑΪ, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου περί ηθικής αυτουργίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ” στην βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό.

Αφού επαναλαμβάνει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αναφέρει ότι “ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας” και προσθέτει: “Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες  επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των «ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας» στα τηλεοπτικά τους πάνελ”.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είναι μια εγκληματική ενέργεια, που καταδικάστηκε απερίφραστα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τόνους. Φαίνεται, όμως, ότι ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας. Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες  επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των «ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας» στα τηλεοπτικά τους πάνελ”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλαφούζος για βόμβα στον ΣΚΑΪ: “Ηθικός αυτουργός για την επίθεση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ"

SHARE:

24Media Network