ΣΥΡΙΖΑ για ΓΣΕΕ: Οι εργαζόμενοι να γυρίσουν την πλάτη στην απαξίωση

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρ κατά πάντων αναφορικά με όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους της ΓΣΕΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση για όσα συμβαίνουν εσχάτως στην ΓΣΕΕ αποδίδοντας ευθύνες σε ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ αλλά και ΠΑΜΕ. 

Αναλυτικά: "Το συνέδριο της ΓΣΕΕ ανέδειξε όλες τις παθογένειες και την πλήρη απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει, με ευθύνη της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, αλλά και του ΠΑΜΕ.

Ούτε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η οποία, χρησιμοποιεί ιδιωτική αστυνόμευση και επιδιώκει αδιαφανείς διαδικασίες, απαγορεύοντας ακόμα και τη δημοσιογραφική κάλυψη στις εργασίες του συνεδρίου, αλλά ούτε και το ΠΑΜΕ, το οποίο με τη βία προσπαθεί να διαλύσει το συνέδριο, δεν εκπροσωπούν τις υγιείς δυνάμεις του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος.

ADVERTISING

Ούτε με νοθείες, ούτε με τραμπουκισμούς, ούτε, φυσικά, με τη στείρα άρνηση και απαξίωση όλων των θετικών μέτρων που έχει λάβει η σημερινή κυβέρνηση, όπως η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, δεν επιτυγχάνεται τίποτα.

Πέρα από την εικόνα της παρακμής, υπάρχει και το πραγματικό εργατικό κίνημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να γυρίσουν την πλάτη στην απαξίωση και την παρακμή, και να αγωνιστούν για την ανανέωση του συνδικαλιστικού κινήματος, για εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα για όλους και όλες".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγρια κόντρα ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ για το ξύλο στη Ρόδο - "Μπράβοι, σεκιούριτι" και πολεμικές τέχνες

Γεννηματά για συνέδριο ΓΣΕΕ: Ανησυχητικά τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας

Ολοταχώς προς διοίκηση πρωτοδικείου η ΓΣΕΕ

Κουτσιούκης για ΠΑΜΕ: Ήρθαν με λοστούς και σίδερα

SHARE:

24Media Network