ΣΥΡΙΖΑ για Τζανερίκο: Ποιος είναι ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας που έταξε ανταλλάγματα;

ΣΥΡΙΖΑ για Τζανερίκο: Ποιος είναι ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας που έταξε ανταλλάγματα;
Άρειος Πάγος GEORGE VITSARAS / SOOC

Απαντήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τους ισχυρισμούς του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου για συνάντηση που φέρεται να είχε με κυβερνητικό παράγοντα.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους ισχυρισμούς του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερίκου, ότι είχε συνάντηση με κυβερνητικό παράγοντα, ο οποίος του υποσχέθηκε ανταλλάγματα σε περίπτωση που διευκόλυνε την κυβέρνηση στο «μπλόκο» του κόμματος Κασιδιάρη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά να μάθει το όνομα του κυβερνητικού παράγοντα. «Ο κ. Μητσοτάκης τον γνωρίζει προσωπικά; Ή μήπως τον κοιτάζει στον καθρέφτη κάθε πρωί;» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ο κ. Τζανερίκος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα iEidiseis.gr, τόνισε ότι αν η κυβέρνηση επιμείνει ότι τα όσα λέει είναι ανακριβή θα αποκαλύψει ο ίδιος από ποιον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα “οχλήθηκε” το Σάββατο 8 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η πρωτοφανής παρέμβαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη τελικά δεν περιορίζεται μόνο στους «καφέδες» του κ. Γεραπετρίτη πέριξ του Μαξίμου με δικαστές, αλλά φτάνει και σε απόπειρα δωροδόκησής τους με υποσχέσεις για αξιώματα. Αυτά καταγγέλλει σήμερα στο iEidiseis.gr ο πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Τζανερίκος.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί για ακόμη μία φορά να κάνει τον ανήξερο. Οφείλει να απαντήσει. Ποιος είναι ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας που έκανε αυτή την ευθεία παρέμβαση τάζοντας ανταλλάγματα για μια δικαστική απόφαση; Τον γνωρίζει προσωπικά; Ή μήπως τον κοιτάζει στον καθρέφτη κάθε πρωί; Σε κάθε περίπτωση με αυτούς τους πρωτοφανείς χειρισμούς του, ο κ. Μητσοτάκης γίνεται ο μεγαλύτερος χορηγός της Ακροδεξιάς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα