ΣΥΡΙΖΑ: Ο εμπαιγμός γιατρών και νοσηλευτών από την κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο

Στιγμιότυπο από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Στιγμιότυπο από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Καταγγελτική η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος των πρακτικών του Πρωθυπουργού και της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στο ζήτημα του ΕΣΥ, με αφορμή το δευτεριάτικο πρωτοσέλιδο καθημερινής εφημερίδας.

Ορμώμενο από το θέμα που αναδεικνύει στο πρωτοσέλιδο της Δευτέρας η "Εφημερίδα των Συντακτών", το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες για "ρουσφέτια μέσω ΠΝΠ", σκορπώντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, και εμπαιγμό γιατρών-νοσηλευτών, για τους οποίους "δεν δίνει δεκάρα", υποστηρίζοντας ότι θα πληρωθούν μονάχα οι προβλεπόμενες εφημερίες.

"Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών αναδεικνύει το μέγεθος της υποκρισίας της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη προς το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας. Την ίδια ώρα που χειροκροτούν τους «ήρωες με τις λευκές μπλούζες», αρνούνται να πληρώσουν τις εξαντλητικές εφημερίες που έχουν κληθεί να κάνουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας εδώ κι έναν μήνα, επικαλούμενοι το πλαφόν που ισχύει για τις συνθήκες ομαλότητας.

Ενώ εν μέσω πανδημίας, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης σκορπά δεκάδες εκ. ευρώ σε φίλους και ημέτερους, δεν δίνει δεκάρα για αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Ο εμπαιγμός των γιατρών και των νοσηλευτών από την κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Ας σταματήσει επιτέλους τα ρουσφέτια μέσω ΠΝΠ κι ας ενισχύσει το ΕΣΥ και τους ανθρώπους του", ανέφερε η ανακοίνωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κορονοϊός, Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network