ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σαμαράς φοβάται τη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σαμαράς φοβάται τη Βουλή
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ-- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Τι τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόρριψη, από τον πρόεδρο της Βουλής, του αιτήματος για έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας

«Έκπληξη προκαλεί η ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής σχετικά με την δυνατότητα του να συγκαλέσει εκτάκτως την Ολομέλεια, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο, όπως ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την άρνηση του προέδρου της Βουλής να συγκαλέσει εκτάκτως την Ολομέλεια του Σώματος.

«Ο κ. Σαμαράς φοβάται τη Βουλή, φοβάται το λαό, φοβάται το φως. Έχει εξοικειωθεί με την υποταγή στο παρασκήνιο και τρέμει τον διάλογο στο προσκήνιο, στο κοινοβούλιο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι «λόγω της κρισιμότητας των εξελίξεων και των τεράστιων ευθυνών της τρικομματικής κυβέρνησης στη διαμόρφωσή τους, με θύμα τον κυπριακό ελληνισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αξιώνει την πλήρη ενημέρωση του ελληνικού λαού για την εγκληματική στάση του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής και του υπουργού Οικονομικών στη σύνοδο του Eurogroup.

Διαμηνύει «ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από την συνέργεια του κ. Σαμαρά στην απόφαση της ΕΕ και προκάλεσε αναστάτωση όχι μόνο στην Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη» και κάνει λόγο για «υπεκφυγές, ελιγμούς, άλλοθι και ερμηνείες του Κανονισμού της Βουλής κατά το δοκούν, που δεν πείθουν κανέναν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα