ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης διαθέτει μεγάλο απόθεμα θράσους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης διαθέτει μεγάλο απόθεμα θράσους

Βολές κατά του προέδρου της ΝΔ εξαπέλυσε η Κουμουνδούρου, υπενθυμίζοντας τα πεπραγμένα και τις τακτικές της κυβέρνησης Σαμαρά και κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στελέχη του ότι ξεπλένουν τα εγκλήματα των ναζί

Αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία: Με ανακοίνωση η Κουμουνδούρου απάντησε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στους τομεάρχες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας τα πεπραγμένα και τις τακτικές της κυβέρνησης Σαμαρά και κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι διαθέτει μεγάλο απόθεμα θράσους.

“Στην ομιλία του στους τομεάρχες του κόμματος του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για μία ακόμα φορά πως διαθέτει πολύ μεγάλο απόθεμα θράσους.

Ο πρόεδρος του κόμματος που διέλυσε τη δημόσια υγεία, που απέλυσε γιατρούς και έβαλε λουκέτο σε νοσοκομεία, έχει το θράσος να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας! Έχει το θράσος να αναφερθεί στη συμβολή του κόμματος του στην εδραίωση των δημοκρατικών θεσμών. Αυτό που… ξέχασε να πει είναι ότι τις τελευταίες μέρες ο ίδιος και μια σειρά προβεβλημένων στελεχών του κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να ξεπλύνουν τα εγκλήματα των νεοναζί”, ανέφερε ειδικότερα η Κουμουνδούρου.

“Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να αναφερθεί και στο διαβόητο… “success story” που δήθεν είχε επιτύχει η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014. Τότε, δηλαδή, που η ανεργία είχε αγγίξει το 27%, τότε που το πρωτογενές πλεόνασμα απείχε από τον συμφωνημένο στόχο κατά 1,3%, τότε που παρέδωσαν στην παρούσα κυβέρνηση άδεια ταμεία”, συνεχίζει η ανακοίνωση καταλήγοντας: “Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν “είδε” ούτε τη συμφωνία του Ιουνίου για το χρέος, ούτε τη συμφωνία για χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, ούτε τη μείωση της ανεργίας κατά 5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες από το 2014 ως σήμερα.”

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα μιλώντας στους τομεάρχες της ΝΔ ο κ.Μητσοτάκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι «αυτή η κυβέρνηση δοκιμάστηκε και απέτυχε. Γι’ αυτό επιχειρούν να μας σύρουν σε ένα πόλεμο λάσπης. Δεν θα παρακολουθήσουμε αυτή τη λογική. Ο πολιτικός ανταγωνισμός σκληρός από τη φύση του όμως δεν θα ρίξουμε νερό στο μύλο όσων θέλουν να κρύψουν τις αποτυχίες τους με πόλωση και διχασμό ανοίγοντας τα τραύματα του 20ου αιώνα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε βέλη και κατά του Πάνου Καμμένου κάνοντας λόγο μάλιστα για «συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με ένα κόμμα της ακροδεξιάς που προσπαθεί να την καλύψει με την ανοχή σε αυτούς που τα σπάνε» χαρακτηρίζοντας «γελοιότητες» την κριτική της κυβέρνησης για ακροδεξιά απόκλιση της ΝΔ όταν «συγκυβερνούν με τον Πάνο Καμμένο», ενώ τόνισε ότι «δεν θα απολογηθούμε σε αυτούς που δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο. Η παράταξή μας αποκατέστησε την δημοκρατική ομαλότητα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα