ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου σχολίασε το "όχι" Μητσοτάκη σε οποιαδήποτε λύση στο Σκοπιανό τώρα, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έρχεται σε αντίθεση με τη γραμμή του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι, αλλά και με τις τοποθετήσεις Μπακογιάννη- Σαμαρά το 2009

Ως δέσμιο της "ακροδεξιάς συνιστώσας της ΝΔ" κατήγγειλε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το όχι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε οποιαδήποτε λύση στο Σκοπιανό τώρα, κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

"Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε, σήμερα, να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με τη στάση του σχετικά με το ζήτημα της ΠΓΔΜ. Με τη σημερινή του ομιλία στην Π.Ε. της ΝΔ, ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για άλλη μα φορά, ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προκειμένου, μάλιστα, να μη δυσαρεστήσει τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που ηγεμονεύουν, πλέον, στη ΝΔ, έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνο με  τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σαμαρά, το 2009, αλλά και με τη γραμμή που χαράχθηκε στο Βουκουρέστι επί Κώστα Καραμανλή, την οποία  ο ίδιος, μόλις πριν λίγες μέρες, στη συνέντευξή του στο capital.gr είχε χαρακτηρίσει ως   «εθνική γραμμή της χώρας».

Μπροστά στο μικροπολιτικό συμφέρον, ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να θυσιάσει τις προσπάθειες επίλυσης ενός εθνικού ζητήματος για να μη διχάσει τα διάφορα φέουδα εντός της ΝΔ", ανέφερε ειδικότερα το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπέκυψε στους σκληρούς: Όχι σε οποιαδήποτε λύση στο Σκοπιανό από Μητσοτάκη

SHARE: