ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη εξευτελίζουν προσωπικά τον Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη εξευτελίζουν προσωπικά τον Μητσοτάκη
Συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη συμφωνία με τους θεσμούς την . (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ Eurokinissi

Σφοδρές οι αντιδράσεις μετά τη πρόσκληση Γεωργιάδη στο CNBC, “να αγοράσουν Ελλάδα, τώρα που οι τιμές είναι χαμηλές”

«Απαράδεκτες, προκλητικές και δυσφημούν τη χώρα»: με τον τριπλό αυτό χαρακτηρισμό, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο σχόλιό του το κυβερνών κόμμα, «ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους διεθνείς επενδυτές «να αγοράσουν Ελλάδα τώρα, που οι τιμές είναι χαμηλές»! Τέτοιες αναφορές δεν εξευτελίζουν μόνο τον ίδιο, αλλά και το κόμμα του και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για «παλινωδίες» στη γραμμή της ΝΔ και χαρακτήρισε το «λιγότερο ατυχείς» δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, με τις οποίες, όπως είπε, «ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να ασκήσει επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα».

«Είναι τεράστια η ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επί μήνες τροφοδότησε και συντήρησε κινδυνολογικά σενάρια που έβλαψαν την ελληνική οικονομία για λόγους πολιτικής. Ο λόγος που επέλεξε αυτή την τακτική η ΝΔ είναι επειδή προφανώς βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο», επισήμανε τέλος ο κ.Τζανακόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα