ΣΥΡΙΖΑ: Όψιμος Μακεδονομάχος ο Μητσοτάκης λόγω ΔΕΘ

ΣΥΡΙΖΑ: Όψιμος Μακεδονομάχος ο Μητσοτάκης λόγω ΔΕΘ
Tα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, με αφορμή δήλωση του περί αποκαλύψεων των Wikileaks για το Σκοπιανό, εξαπέλυσε η Κουμουνδούρου, επισημαίνοντας ότι από τα τηλεγραφήματα προκύπτει πως η τότε ηγεσία της ΠΓΔΜ επεδίωκε να χρησιμοποιεί το συνταγματικό της όνομα στο εσωτερικό

Στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη περί αποκαλύψεων των Wikileaks για το Σκοπιανό, που δικαιώνουν τν αξιωματική αντιπολίτευση, απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Δυστυχώς για τον ίδιο, ο κ. Μητσοτάκης έχει γίνει πια τελείως προβλέψιμος.  Τώρα που κατέρρευσαν τα διάφορα  καταστροφολογικά σενάρια στο πεδίο της οικονομίας,  είναι αναμενόμενο ότι  θα προσπαθούσε  να εμφανιστεί, για μια ακόμα φορά, ως  όψιμος  «μακεδονομάχος»,  εξαιτίας της επικείμενης παρουσίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σε λίγες μέρες.   Μικρή σημασία έχει ότι ξέθαψε μια παλαιότερη διαρροή των  WikiLeaks, κι ότι στα συγκεκριμένα τηλεγραφήματα η τότε ηγεσία της ΠΓΔΜ  επεδίωκε να χρησιμοποιεί το συνταγματικό της όνομα για εσωτερική χρήση.  Άλλωστε, τι αξία έχει για τον κ. Μητσοτάκη η αλήθεια, μπροστά σε μια βαρύγδουπη δήλωση;”, αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα