ΣΥΡΙΖΑ: Παταγώδης αποτυχία του success story. Έρχεται πιο αυταρχική διακυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Παταγώδης αποτυχία του success story. Έρχεται πιο αυταρχική διακυβέρνηση

Οξεία επίθεση από το ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία με δύο αιχμές. Αφενός το λεγόμενο success story αφετέρου το ότι η συνέχεια της διακυβέρνησης θα ναι σε πολύ πιο αυταρχικό πλαίσιο

Περιμένοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ξανά στην κυβέρνηση αλλά και σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

"Η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με την αλά καρτ στήριξη της ΔΗΜΑΡ, έρχεται να επιβεβαιώσει την παταγώδη αποτυχία του success story του μνημονίου και τα σχέδια για λήψη νέων μνημονιακών μέτρων", ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκτίμησε ότι η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέους φόρους και περικοπές μισθών και συντάξεων.

"Από τις ιστορίες για αγρίους περί επενδύσεων και ανάπτυξης, οι μνημονιακές δυνάμεις πέρασαν στην προσπάθεια διάλυσης της δημόσιας τηλεόρασης, για να επεκταθούν, στη συνέχεια, σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς. Από τις διαβεβαιώσεις για ανάκαμψη, θα προχωρήσουν σε νέους φόρους και μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό και να διορθωθεί η αστοχία των προηγούμενων μέτρων", υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον τόνισε ότι "δεν υπάρχει καμία αυταπάτη ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο και η νέα προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης θα κινούνται σε μια ακόμα πιο αυταρχική λογική υλοποίησης του μνημονιακού προγράμματος και συρρίκνωσης της δημοκρατίας, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στις δραματικές επιπτώσεις που έχουν αυτά για την οικονομία και την κοινωνία".

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι "τα ψέματα και οι εκβιασμοί έχουν τελειώσει. Ο ελληνικός λαός θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία και τα δικαιώματά του και θα κάνει κουρελόχαρτο την επικείμενη προγραμματική συμφωνία της νέας κυβέρνησης".

SHARE:

24Media Network