ΣΥΡΙΖΑ: Στέλεχος της ΝΔ καλύπτει τη φασιστική επίθεση στον 28χρονο στο Πέραμα

ΣΥΡΙΖΑ: Στέλεχος της ΝΔ καλύπτει τη φασιστική επίθεση στον 28χρονο στο Πέραμα

"Μόλις χτες ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στο κόμμα του. Στην πραγματικότητα, όμως, ο ακροδεξιός λόγος είναι τόσο κυρίαρχος στην αξιωματική αντιπολίτευση" σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για ακροδεξιά αθλιότητα στελέχους της ΝΔ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή σχόλιο του Στάθη Τετράδη σε διαδικτυακή ανάρτηση σχετική με την επίθεση που δέχθηκε ο 28χρονος Βαγγέλης Παπαμιχαήλ το Σάββατο το βράδυ στο Πέραμα.

"Η ακροδεξιά αθλιότητα του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, Στάθη Τετράδη, ο οποίος έφτασε στο σημείο να επιχαίρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη βίαιη, φασιστική επίθεση που δέχτηκε μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα προσβάλλει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριακό Μητσοτάκη" αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει σχολιάζοντας την συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ κατά την οποία ο ίδιος ανέφερε πως "δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στη ΝΔ":

ADVERTISING

"Μόλις χτες ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στο κόμμα του. Στην πραγματικότητα, όμως, ο ακροδεξιός λόγος είναι τόσο κυρίαρχος στην αξιωματική αντιπολίτευση, που αντίστοιχες δηλώσεις έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο για τη συντηρητική παράταξη, χωρίς να τυγχάνουν της δέουσας έμπρακτης αποδοκιμασίας. Στο κόμμα του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βορίδη, είναι απολύτως αποδεκτή η κάλυψη της φασιστικής βίας και ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις".

Το σχετικό καρέ που δόθηκε στη δημοσιότητα:

ΣΥΡΙΖΑ: Στέλεχος της ΝΔ καλύπτει τη φασιστική επίθεση στον 28χρονο στο Πέραμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση Χρυσαυγιτών στο Πέραμα

SHARE:

24Media Network