ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων η στοχοποίηση της Κ. Νοτοπούλου

Αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων η στοχοποίηση της Κ. Νοτοπούλου σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης
Αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων η στοχοποίηση της Κ. Νοτοπούλου σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης MOTIONTEAM

"Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στον πολιτικό στίβο αντιπαρατίθενται δύο διαφορετικές λογικές, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικά αξιακά συστήματα", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Για αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη στοχοποίηση της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι «η αθλιότητά τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Καθημερινά βάζουν σε ενέργεια τη νοσηρή τους φαντασία, εφευρίσκοντας συνεχώς τρόπους για να αποδομήσουν την κυβέρνηση και τον πρόσφατο ανασχηματισμό». 

ADVERTISING

«Με ιδιαίτερη σφοδρότητα έχουν στοχοποιήσει τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου» συνεχίζει η ανακοίνωση, «"αναβαθμίζοντας" πλέον τα κακόβουλα και σεξιστικά σχόλια στα οποία είχαν επιδοθεί τις προηγούμενες μέρες.

Ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, οι σύγχρονοι γκεμπελίσκοι έχουν περάσει στο στάδιο της δολοφονίας χαρακτήρων, εμπλέκοντας στο ελεεινό τους αφήγημα ακόμη και μέλη της οικογένειας της υφυπουργού καθώς και στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στον πολιτικό στίβο αντιπαρατίθενται δύο διαφορετικές λογικές, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικά αξιακά συστήματα. Φυσικά δεν περιμένουμε από τη ΝΔ να πάρει αποστάσεις από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα. Εάν το κάνει θα μας εκπλήξει ευχάριστα».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό της συντρόφισσας Κατερίνας Νοτοπούλου και όλων όσοι βάλλονται από τα άθλια και ψευδή δημοσιεύματα. Τίποτε δεν πρόκειται να μας πτοήσει, προχωρούμε ενωμένοι και όλοι, όλες μαζί θα κερδίσουμε τον πόλεμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νοτοπούλου: Η Μακεδονία και η Θράκη θα γίνουν πρωτοπόρες

Η γενιά του Τσίπρα, οι ΑΝΕΛ και τα... ανοίγματα

Η ακτινογραφία της νέας κυβέρνησης

SHARE:

24Media Network