ΣΥΡΙΖΑ: "Θύμα" της μονταζιέρας ακόμη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ

ΣΥΡΙΖΑ: "Θύμα" της μονταζιέρας ακόμη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, με αφορμή προεκλογικό σποτ, που απεικονίζεται ο Ομπάμα να λέει "καλά λόγια" στον Α. Σαμαρά. Στην πραγματικότητα έχει απομονωθεί φράση του προέδρου των ΗΠΑ (Vids)

Με αφορμή διαφημιστικό σποτ, ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά της ΝΔ αναφέροντας ότι "η επιστράτευση της μονταζιέρας, αυτή τη φορά με “θύμα” τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, δείχνει μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να φθάσουν, προκειμένου να φτιάξουν την πλαστή εικόνα της ανάπτυξης που ευαγγελίζονται".

Στο συγκεκριμένο σποτ έχει απομονωθεί φράση του Μπαράκ Ομπάμα, με τρόπο που να φαίνεται ότι δηλώνει αισιόδοξος ότι οι Έλληνες βγαίνουν από την κρίση. Στην πραγματικότητα είχε δηλώσει ότι πιστεύει ότι ο Α. Σαμαράς επιθυμεί να διασφαλίσει ότι οι Έλληνες θα βγουν από την κρίση.

"Είναι εμφανές ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να μαζέψει, ενόψει των ευρωεκλογών, τα ερείπια του αποτυχημένου της success story", σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι "η ίδια η πραγματικότητα και τα αποτελέσματα των εκλογών στις 25 θα δώσουν ένα μάθημα στην κυβέρνηση και τις πρακτικές της".

Το σποτ της Νέας Δημοκρατίας, όπου απομονώθηκε φράση του Ομπάμα

Το βίντεο από τη συνάντηση Ομπάμα-Σαμαρά στον Λευκό Οίκο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ομπάμα, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
SHARE: