Συζητήθηκε η αγωγή κατά Γ. Παπανδρέου

Συζητήθηκε η αγωγή κατά Γ. Παπανδρέου
ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΔΗΣΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Αφορά στις προεκλογικές εξαγγελίες του 2009, οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ

Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας συζητήθηκε σήμερα η αγωγή κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου για τις προεκλογικές εξαγγελίες του 2009.

Την αγωγή έχει καταθέσει ο απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού, Παναγιώτης Σταμάτης ζητώντας να του καταβληθεί αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη και εξαπάτηση καθώς οι προεκλογικές εξαγγελίες του Γ. Παπανδρέου ουδέποτε υλοποιήθηκαν.

Όπως υποστήριξε σήμερα ο απόστρατος αξιωματικός στο δικαστήριο, ο πρώην Πρωθυπουργός γνώριζε για τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας όμως, παρ’ όλα αυτά προχώρησε σε εξαγγελίες. Ανέφερε ότι ο Γ. Παπανδρέου μεταξύ άλλων, είχε ενημερωθεί  από τον τότε διοικητή της ΤτΕ κ.Προβόπουλο για την κατάσταση της χώρας, ενώ είχε μιλήσει και με τον τότε ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ Ντομινικ Στρος Καν σχετικά με την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα