Τατσόπουλος: “Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος και ξύπνησα ομοφοβικός”

Τατσόπουλος: “Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος και ξύπνησα ομοφοβικός”
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ,στην φωτογραφία ο Πέτρος Τατσόπουλος Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Επίθεση Τατσόπουλου στους συντρόφους του μέσω Facebook. Τους κατηγορεί ότι τον "έριξαν στα σκυλιά" για μια φράση που απομονώθηκε

Ξέσπασε με ανάρτησή του στο Facebook o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος δέχεται “πυρά” ακόμα και από τους συντρόφους του για τη φράση του σχετικά με τις σεξουαλικές του επιδόσεις και τη μισή Αθήνα.

Ο κ. Τατσόπουλος, απευθύνθηκε στα ΜΜΕ, που πρόσκεινται στην Αριστερά και τον κατηγόρησαν, χωρίς να διαβάσουν τη συνέντευξή του.

“Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να κοιμάσαι ομοφυλόφιλος και να ξυπνάς ομοφοβικός” έγραψε ο βουλευτής και διευκρίνισε ότι η φράση του απομονώθηκε από το περιοδικό CRASH για εμπορικούς λόγους.

Σημείωσε ακόμα ότι έχει δεχθεί απειλές και και λοιδορίες από τη Χρυσή Αυγή και απορεί με τους συντρόφους του που τον “ρίχνουν τόσο εύκολα στα σκυλιά”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Τατσόπουλου

Δεν ξέρω αν αισθάνεσαι σαν ήρωας του Κάφκα, που κοιμήθηκε άνθρωπος και ξύπνησε κατσαρίδα, αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να κοιμάσαι “ομοφυλόφιλος” για τους Χρυσαυγίτες και να ξυπνάς “ομοφοβικός” για τους συντρόφους σου. Απευθύνομαι κυρίως σ’ εκείνους -στο left.gr, στην “Αυγή” και όπου αλλού- που χωρίς να μπουν καν στον κόπο να ρίξουν μια ματιά στη συνέντευξή μου, άρχισαν να με στηλιτεύουν για σεξισμό και ομοφοβία, δύο ιδιότητες τόσο ξένες προς την ιδιοσυγκρασία μου όσο η πολιτική ορθότητα και η σοβαροφάνεια.

Διευκρινίζω λοιπόν για τελευταία φορά -επειδή, συμφωνώ απολύτως, πρέπει και να ασχοληθούμε με απείρως σοβαρότερα πράγματα: στην επίμαχη φράση που απομονώθηκε από τη συνέντευξή μου στο CRASH, για εμφανέστατα προβοκατόρικους εμπορικούς λόγους, ΧΛΕΥΑΖΩ τα σεξιστικά πρότυπα της “Χρυσής Αυγής” κι επ’ουδενί ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ με αυτά. Οποιος διαβάσει τη συνέντευξη και είναι στοιχειωδώς καλοπροαίρετος, το αντιλαμβάνεται αμέσως.

Ας μου επιτραπεί επίσης να προσθέσω ότι για ένα άτομο που έχει δεχτεί ανελέητο ηλεκτρονικό πόλεμο από τη “Χρυσή Αυγή” επί διετία, με απειλές θανάτου και -κυρίως- σεξιστικές λοιδορίες, είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άδικο να κατηγορείται ως ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ με τους εχθρούς του. Ελεος. Η μνήμη των ανθρώπων -θέλω να πιστεύω εν τη αφελεία μου- διαρκεί περισσότερο από λίγα εικοσιτετράωρα και, αν ακόμη χρειαστεί περιστασιακά κάποια βοήθεια, υπάρχουν αναρίθμητα άρθρα και βιβλία για να υπενθυμίσουν σε όσους πάσχουν από επιλεκτική αμνησία ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο άνθρωπος που τόσο εύκολα αποφασίζουν να ρίξουν στα σκυλιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα