Τέμπη: Ανακοινώθηκαν οι μεταβατικοί πρόεδροι ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ

Τέμπη: Ανακοινώθηκαν οι μεταβατικοί πρόεδροι ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ
Σιδηροδρομικές γραμμές AP PHOTO/YORGOS KARAHALIS

Ο συγκοινωνιολόγος Παναγιώτης Τερεζάκης αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ ΑΕ, ενώ ο πολιτικός μηχανικός Χρήστος Παληός ορίζεται πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ.

Τις μεταβατικές διοικήσεις σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ, δέκα ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη κι ενώ οι πρώην επικεφαλής τους υπέγραφαν όλο αυτό το διάστημα αποφάσεις -παρά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί παραιτήσεως την επομένη της τραγωδίας– ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ Α.Ε. αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τερεζάκης, συγκοινωνιολόγος, σήμερα τεχνικός σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ.

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. αναλαμβάνει ο Χρήστος Παληός, πολιτικός μηχανικός, σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε..

Σημειώνεται ότι οι κ. Τερεζάκης και Παληός αναλαμβάνουν μεταβατικά τις θέσεις αυτές έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διοικητών.

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί προς την κατεύθυνση αυτή δημόσια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα