Θεοδωράκης: Τη Δευτέρα θα υποβάλουμε συγκεκριμένη πρόταση για τη διαπραγμάτευση

Θεοδωράκης: Τη Δευτέρα θα υποβάλουμε συγκεκριμένη πρόταση για τη διαπραγμάτευση

Ο επικεφαλής του ποταμιού μιλάει για την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος και καλεί τον πρωθυπουργό να μην οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές

«Την Κυριακή το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να σκεφθεί υπεύθυνα και να μην πάει τη χώρα σε εκλογές, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί δεν το αντέχει η χώρα. Την Κυριακή το βράδυ θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσει ο Πρωθυπουργός πως θα διαχειριστεί το «ναι» που εκτιμούμε πως θα πει ο ελληνικός λαός», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Πάνο Χαρίτο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ακόμη ανέφερε ότι «τη Δευτέρα θα υποβάλουμε συγκεκριμένη πρόταση και για τη διαπραγμάτευση και για τη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν μπορεί σήμερα το Ποτάμι, όταν εκκρεμεί το δημοψήφισμα, να προτείνει αλλαγές υπουργών στον κ. Τσίπρα. Όταν ο λαός αποφασίσει και ο κ. Τσίπρας αισθανθεί την ανάγκη να μας ακούσει, θα είμαστε εδώ». "Στο Ποτάμι πιστεύουμε ότι πρέπει να λύσουμε πρώτα το πρόβλημα με την Ευρώπη, να χρηματοδοτηθούν οι τράπεζες κι όταν πια σταθεροποιηθεί το κλίμα θα λύσουμε και τις δικές μας πολιτικές διαφορές" συμπλήρωσε.

"Το Ποτάμι δεν θέλει να αναλάβει υπουργεία. Εμείς θέλουμε μια κυβέρνηση λογικής. Η στρατηγική μας είναι αυτή της εθνικής ενότητας και το έχουμε δηλώσει από την πρώτη ημέρα" εξηγεί και προχωρά: "Είμαστε το μόνο Κίνημα που όταν άρχισε η διαπραγμάτευση έστειλε προτάσεις στην κυβέρνηση. Δεν έγιναν δεκτές".

"Όταν αποφασίσει ο λαός και ο κ. Τσίπρας αισθανθεί την ανάγκη να μας ακούσει, θα είμαστε εδώ. Είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε καταθέσει πρόταση για όλα τα θέματα: για την ιθαγένεια, το μεταναστευτικό, την ΕΡΤ κ.ο.κ. Tο μέλλον της χώρας θα είναι τραγικό αν ο καθένας επιμείνει στους εγωισμούς του" ανέφερε.

"Aν πεισθούμε ότι υπάρχει κάποιος που είναι αποφασισμένος να κυβερνάει για τη χώρα και όχι για το κόμμα του, εμείς έχουμε τους ανθρώπους για να τον ενισχύσουμε. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε εδώ για να δώσουμε τις απαντήσεις που θέλει ο ελληνικός λαός. Μέχρι τότε ελπίζουμε να πει το «ναι» για την Ελλάδα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σταύρος Θεοδωράκης
SHARE:

24Media Network