Θεοδωρικάκος: Καμία απόλυση στο Δημόσιο – Όσα ακούγονται είναι ψέματα

Θεοδωρικάκος: Καμία απόλυση στο Δημόσιο – Όσα ακούγονται είναι ψέματα
Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης - παράδοσης στο υπουργείο Εσωτερικών Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η τελευτή παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τον νέο υπουργό να δεσμεύεται, πως θα αντιμετωπίσει κάθε εργαζόμενο με σεβασμό.

Νέο εκλογικό νόμο με κατάργηση της απλή αναλογικής, δυνατότητα συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές των Ελλήνων του εξωτερικού και νομοθετικές παρεμβάσεις ώστε να διασφαλιστεί η κυβερνησιμότητα των δήμων, προανήγγειλε ότι θα προωθήσει άμεσα ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής του ΥΠΕΣ.

Νωρίτερα, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ενώ επισήμανε ότι στόχος της νέας κυβέρνησης είναι “να υπηρετήσει τον Έλληνα πολίτη και να γίνει το Δημόσιο στη συνείδηση των Ελλήνων μια απολύτως πετυχημένη υπόθεση εξυπηρέτησης της ελληνικής κοινωνίας”.

“Παραλαμβάνετε ένα υπουργείο με παράδοση, γνώση και εμπειρία. Ένα επιτελικό Υπουργείο με στρατηγική λειτουργία, που έχει να κάνει με τη δημόσια διοίκηση”, είπε η προκάτοχός του, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο νέος υπουργός Εσωτερικών, είπε:

“Καλημέρα!Ενας κύκλος έκλεισε κι ενας νέος αρχίζει σήμερα.Τεσσερα χρονια με την ευθύνη της στρατηγικής του Κυριακου Μητσοτακη.Του μεταρρυθμιστή πολιτικού του μέτρου και της λογικής ,που πανάξια έγινε αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός.Στρατηγικη ενότητας,ανανέωσης,διεύρυνσης της παράταξης .

Μέσα από πολλές μαχες αποδείχθηκε νικηφόρα και συμπαγής ,δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο της ΝΔ.

Από σήμερα αναλαμβάνω τις ευθύνες του υπουργείου εσωτερικών. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω και αυτή την απόφαση του πρωθυπουργού.Στοχος,η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών,η ολόπλευρη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης ,ο νέος εκλογικός νόμος που θα υλοποιήσει την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Σκληρή δουλειά,διαφάνεια και αποτελέσματα για την πατρίδα μας.

Αυτό είναι το χρέος μας!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα