Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης δεν είναι ιδιοκτήτης του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 1'
O Θανάσης Θεοχαρόπουλος
O Θανάσης Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

Την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον αποπέμψει από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στοχοποιείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, σχολιάζοντας την αποπομπή του από το κόμμα μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

“Δώδεκα ώρες αφού τελείωσαν οι εσωκομματικές διαδικασίες, είχα ενημερωθεί και τότε αντικαταστατικά ότι παύομαι από διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας”, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ως αίτια της απομάκρυνσής του είδε την πρότασή που κατέθεσε για δημοψήφισμα προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να ενταχθεί σε ευρύτερο φορέα της Κεντροαριστεράς αλλά και την κριτική που άσκησε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. 

“Την άποψή μου αυτή για συγκρότηση ενιαίου προοδευτικού χώρου την ανέφερε χθες και ο Νίκος Παππάς, όμως ο κ. Κασσελάκης απομάκρυνε εμένα, φαίνεται μου έχει μια “αδυναμία”», ανέφερε συμπληρώνοντας πως θεωρεί αδιανόητο να απομακρύνονται και να παραμένουν στο επιστημονικό δυναμικό του κόμματος στελέχη και πρώην βουλευτές με βάση το αν συμβαδίζουν οι απόψεις τους με εκείνες της ηγεσίας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα