Τη σύλληψη Πάγκαλου για το "Μαζί τα φάγαμε" ζητά ο Χάρρυ Κλυνν

Τη σύλληψη Πάγκαλου για το "Μαζί τα φάγαμε" ζητά ο Χάρρυ Κλυνν

Διαβάστε για την επίθεση που εξαπολύει κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου ο Χάρρυ Κλυνν σε κείμενο που δημοσίευσε στο προσωπικό του blog

"Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας 'πώς τα φάγατε τα λεφτά', που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτική", είχε δηλώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τον Σεπτέμβριο του 2010 στη Βουλή.

Με κείμενό του στο προσωπικό του blog, o γνωστός κωμικός απαντά στον τέως αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ζητώντας τη σύλληψή του για να δώσει, όπως λέει, "τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα νομικά και ηθικά ανεπίτρεπτα παραδέχτηκε ότι αυτός και το κόμμα του διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού λαού".

Αναλυτικά το κείμενο του Χ. Κλυνν:

" Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος δεν είναι πλέον βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, παραδέχτηκε (Βουλή, 21.09.2010) ότι αυτός και το κόμμα του παραβίασαν συνειδητά το Σύνταγμα των Ελλήνων, τους νόμους και την ηθική τάξη, με αποτέλεσμα να βλαφτεί κατάφωρα το Δημόσιο συμφέρον και να οδηγηθεί μοιραία η Πατρίδα μας στην τραγωδία που ζει σήμερα...

Η δημόσια παραδοχή του, ως εξέχων μέλος του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, 'Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής' φανερώνει ξεκάθαρα το όργιο των παρανομιών και των πολιτικά απαράδεκτων μεθόδων που υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.

Κατόπιν όλων αυτών αιτούμαι την άμεση σύλληψη του κ. Πάγκαλου και την προσαγωγή του σε ανάκριση προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα νομικά και ηθικά ανεπίτρεπτα παραδέχτηκε ότι αυτός και το κόμμα του διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού λαού, ενώπιον τη Βουλής των Ελλήνων.

Με τιμή,

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν)"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χάρρυ Κλυνν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χάρρυ Κλυνν: Η φασιστοπλέμπα της Νέας Δημοκρατίας, τα ίδια σκ*τά με τη Χρυσή Αυγή

Χάρρυ Κλυνν: Η Ρεπούση μολύνει τη Βουλή

Χάρρυ Κλύνν: "Με λένε Βασίλη και θα σας καταψηφίσω"

SHARE:

24Media Network