Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Νετανιάχου

Δηλώσεις μετά την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τον Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αθήνα την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Δηλώσεις μετά την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τον Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αθήνα την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι συζήτησαν κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Κύπριος πρόεδρος, Ν. Αναστασιάδης, και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση κατά τη συνομιλία, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των εξαίρετων σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων επί της περαιτέρω εμβάθυνσής τους σε διάφορους τομείς συνεργασίας, περιλαμβανομένου και του ενεργειακού τομέα.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν την επικείμενη προπαρασκευαστική μετάβαση του υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργου Λακκοτρύπη στο Ισραήλ, ενόψει της επίσκεψης του προέδρου Αναστασιάδη στις αρχές Μαΐου.

Οι κκ Αναστασιάδης και Νετανιάχου συζήτησαν, επίσης, τις τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

SHARE:

24Media Network