Την Τρίτη στη Βουλή ο Στουρνάρας για Siemens

Παράδοση της ενδιάμεσης έκθεσης για τη Νομισματική Πολιτική, από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, στον πρόεδρος της Βουλής Νίκο Βούτση, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Παράδοση της ενδιάμεσης έκθεσης για τη Νομισματική Πολιτική, από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, στον πρόεδρος της Βουλής Νίκο Βούτση, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Θα καταθέσει στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του Δημοσίου με τη Siemens

Άμεση απάντηση στην κλήση για ακρόαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας έδωσε ο Διοικητικής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ενημερώνοντας ότι την ερχόμενη Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 12:00θα καταθέσει για το θέμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens.

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας είχε κληθεί επανειλημμένα στην Επιτροπή από την προηγούμενο πρόεδρο της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά είχε αρνηθεί να προσέλθει στις ημερομηνίες που ζητούσε η κυρία Κωνσταντοπούλου λόγω φόρτου εργασίας. Αυτή το φορά απάντησε, όμως, θετικά στη σχετική πρόσκληση της προέδρου της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Υπέρ της κλήσης του κ. Στουρνάρα τάχθηκαν όλα τα κόμματα της Βουλής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα κλήση Στουρνάρα στη Βουλή για την υπόθεση της Siemens

SHARE:

24Media Network