Το 'δυνατά δυνατά' έπαιξε στο τέλος της ομιλίας Ομπάμα

Ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" με θέμα τις αξίες της δημοκρατίας και τη διαχρονικότητά τους την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" με θέμα τις αξίες της δημοκρατίας και τη διαχρονικότητά τους την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Υπό τους ήχους του Homecoming  του Ara Dinkjian, το γνωστό "Δυνατά Δυνατά" στα ελληνικά, αποχαιρέτισε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τους υψηλούς προσκεκλημένους του στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Vid)

Την ώρα ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, τελείωσε τη συγκλονιστική ομιλία του στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με το κοινό να τον επευφημεί με συγκίνηση λίγα δευτερόλεπτα μετά την ιστορική φράση, "Ζήτω η Ελλάς", τα ηχεία στη αίθουσα ξεκίνησαν να παίζουν το κομμάτι Homecoming  του Ara Dinkjian.

ADVERTISING

Πρόκειται φυσικά για την αυθεντική ορχηστρική εκτέλεση του κομματιού, το οποίο έγινε γνωστό στη χώρα μας από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ως "Δυνατά". Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στον δίσκο "Μένω Εκτός" και οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, ενώ ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με τον Αρμένιο Ara Dinkjian.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπαράκ Ομπάμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Ζήτω η Ελλάς': Ομιλία Ομπάμα στο Νιάρχος με φουστανέλα, φιλότιμο, Αντετοκούνμπο

Ομπάμα ο Αθηναίος

Επίσκεψη Ομπάμα: Η ουρά των σημαινόντων και ο βιαστικός Δένδιας

SHARE:

24Media Network