Το ΚΚΕ για τα δάνεια του: Επιχείρηση συκοφάντησης, με στόχο τσουβάλιασμα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Τα γραφεία του ΚΚΕ
Τα γραφεία του ΚΚΕ EUROKINISSI

Ο Περισσός υπενθυμίζει ότι το ΚΚΕ έχει δώσει επαρκέστατες εγγυήσεις για τα δάνεια που έχει λάβει με ακίνητα του και πως δεν έχει καμία σχέση με “επισφαλή” δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων από τράπεζες. Υποστηρίζει ότι δεν είναι τυχαία η επίθεση κατά του Κόμματος και την αποδίδει σε όργανα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

Έντονη ήταν η αντίδραση του Περισσού απέναντι σε όσους συμψηφίζουν τα δάνεια του ΚΚΕ με αυτά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την είδηση πως 60 τραπεζικά στελέχη και στελέχη κομμάτων θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην οικονομική εισαγγελία για τα αποκαλούμενα θαλασσοδάνεια.

Ο Περισσός σε ανακοίνωση του αναφέρει ειδικότερα:

"Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επιχείρηση συκοφάντησής του από γνωστά ΜΜΕ, κρατικά και ιδιωτικά, που σε διατεταγμένη υπηρεσία στηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και που στόχο έχει να τσουβαλιαστεί το ΚΚΕ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα δάνειά τους. Αυτή η επιχείρηση δεν πραγματοποιείται τυχαία τώρα, που αποκαλύπτεται στο λαό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άξιος συνεχιστής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γνήσιος υπερασπιστής του κεφαλαίου, σημαιοφόρος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Είναι γνωστό ότι το KKE δεν έχει καμία σχέση με υπέρογκα και “επισφαλή” δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων από τράπεζες. Όπως είναι επίσης γνωστό ότι τα κατά καιρούς δάνειά του, για να καλυφθούν ανάγκες του Κόμματος, έχουν γίνει με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, όχι με ειδικούς και ευνοϊκούς όρους, αλλά σύμφωνα με τους όρους που δανείζονται όλοι οι Έλληνες.

Μάλιστα, για τα δάνεια αυτά, το ΚΚΕ έχει δώσει επαρκέστατες εγγυήσεις με ακίνητά του."

Η πληρωμή των δανείων αυτών γίνεται μέχρι και σήμερα κανονικότατα και δεν υπάρχει ληξιπρόθεσμη δόση, χάρη και στην αμέριστη στήριξη από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, τον εργαζόμενο λαό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: K.K.E
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξήντα ύποπτοι για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων

SHARE: