Το μικρό αρκουδάκι που συγκίνησε τον πλανήτη και "ένωσε" Άδωνι και Καμμένο

Το μικρό αρκουδάκι που συγκίνησε τον πλανήτη και "ένωσε" Άδωνι και Καμμένο

Ένα μικρό αρκουδάκι προσπαθεί να ανέβει μια πλαγιά σε ένα βίντεο που έχει γίνει παγκόσμιο viral και συγκίνησε μεταξύ πολλών άλλων, τον Πάνο Καμμένο και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η δημοσιογράφος Storm Huntley ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα τρίλεπτο βίντεο που απεικονίζει την αγωνιώδη προσπάθεια ενός μικρού αρκουδιού, να ανέβει μια χιονισμένη πλαγιά. Τα πλάνα καταγράφονται σε κάμερα τύπου "bird eye", ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από την πόλη Μαγκαντάν της Ρωσίας.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε αρχικά τον περασμένο Ιούνιο ωστόσο έγινε γνωστό την Κυριακή καθώς μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 13 εκατομμύρια views, πάνω από 30.000 retweets και σχεδόν 100.000 likes. Κοινώς, έγινε το απόλυτο viral.

ADVERTISING

Στην Ελλάδα "ήρθε" από χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος έγραψε "Ποτέ μα ποτέ μη τα παρατάς", συνοδεύοντας τα πλάνα.

Το παραπάνω tweet μάλιστα κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων και από τον Πάνο Καμμένο αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη στους προσωπικούς λογαριασμούς τους.

Πολλοί χρήστες πάντως άσκησαν σκληρή κριτική στο reddit, γράφοντας πως ο χειριστής της κάμερας επηρέασε την προσπάθεια της μικρής αρκούδας και της μητέρας του, επειδή πέταξε αρκετά κοντά τους, προσπαθώντας να πετύχει την καλύτερη δυνατή λήψη.

SHARE:

24Media Network