Το Παλιό ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε likes το κανονικό και στέλνει επιστολή στη Φώφη

Το Παλιό ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε likes το κανονικό και στέλνει επιστολή στη Φώφη

Η σελίδα "Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο" ξεπέρασε σε likes τη σελίδα του ΠΑΣΟΚ και ζητά να την απορροφήσει. Ποια τα αιτήματα των διαχειριστών προς τη Φώφη Γεννηματά

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται εν μέσω ζυμώσεων, πολιτικών συζητήσεων για την ταυτότητα του Κινήματος και συναντήσεων με στελέχη.

Χθες, Τετάρτη, τέσσερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (Χρ. Δρούζιας, Χρ. Μακρίδης, Χρ. Παπαστεργίου, Κ. Σάββας) έστειλαν προς τη Φώφη Γεννηματά έγγραφη πρόταση για τη διεξαγωγή συνεδρίου της παράταξης προκειμένου να τεθεί ως θέμα προς συζήτηση στη συνεδρίαση της ΚΕ την Κυριακή. Η πρόταση τους, στηρίζεται στην απόφαση του προηγούμενου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ και περιγράφουν μια διαδικασία αυτοοργάνωσης ανά χώρο και θέμα η οποία θα καταλήξει σε ιδρυτικό συνέδριο εντός του Μαΐου.    

Την ίδια ώρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συνάντηση σήμερα με τον Γιώργο Παπανδρέου και το ραντεβού αυτό προδιαγράφει εξελίξεις και πιθανή ένταξη στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, εν όψει του συνεδρίου για τον ενιαίο πολιτικό φορέα.

Εν μέσω των παραπάνω ραγδαίων εξελίξεων, η σελίδα στο Facebook, "Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο", ανακοίνωσε πως ξεπέρασε σε likes τη σελίδα του ΠΑΣΟΚ. "Στις 11 του Γενάρη, ώρα 01:32 τη νύχτα, η σελίδα μας ξεπέρασε σε likes (λαϊκή αποδοχή) τη σελίδα του "επίσημου" ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα στην ηγεσία του Κινήματος", αναφέρουν οι διαχειριστές σε ανακοίνωση τους.

Έτσι, ζητούν "έναρξη των διαδικασιών για την επιστροφή του Κινήματός μας στις αγνές αξίες που το οδήγησαν στην καταξίωση, με την επιστροφή όλων ανεξαιρέτως των Μεγάλων Παλαιών συντρόφων που δόξασαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ κατά την προαναφερθείσα χρονική περίοδο, στα τεκταινόμενα του κόμματος" καθώς και "πορρόφηση της σελίδας facebook "ΠΑΣΟΚ" από τη σελίδα μας "Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο" η οποία πλέον καλπάζει με σκοπό εντός του 2017 να ξεπεράσει αυτήν της επάρατης Δεξιάς".

Η επιστολή εστάλη προς την ίδια τη Φώφη Γεννηματά και την παρουσιάζουμε αναλυτικά παρακάτω:

"Προς: Την Ηγεσία του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Κοιν: Στην Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κα. Φώφη Γεννηματά

12 Γενάρη του 2017

Αγαπητοί σύντροφοι,

είναι γεγονός ότι στα χρόνια της οικονομικής κρίσης το Κίνημά μας απώλεσε το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής του στο πολιτικό γίγνεσθαι. Ακόμα χειρότερα, συνδέθηκε στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ψηφοφόρων με τα αίτια που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. Παράλληλα, οι λανθασμένοι πολιτικοί σχεδιασμοί και επιλογές κατήντησαν την ιστορική μας παράταξη μία ουρά της Δεξιάς, την ίδια στιγμή που το ΠΑ.ΣΟ.Κ αποσυνδέθηκε από όλες τις αυθεντικές αξίες και τα ιδεώδη του ιδρυτή του και Ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, μέσω των οποίων γιγαντώθηκε και συσπείρωσε εκατομμύρια Ελλήνων που γέμιζαν πλατείες και λεωφόρους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80, έως τα μέσα της δεκαετίας του '90.

Οι απόπειρες συνεχόμενων ζυμώσεων με τα φθαρμένα υλικά του καταστροφικού εκσυγχρονιστικού "ΠΑ.ΣΟ.Κ" δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ενώ οι αλλαγές επωνυμίας (ανεξήγητη ηττοπάθεια για ένα κόμμα που συνέδεσε το όνομά του με τις εποχές της ευημερίας του νεοέλληνα) πριν από κάθε κάθοδο στις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες, περισσότερο μπέρδεψαν τους συμπολίτες μας, παρά έκαναν καλό. Σήμερα το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ένας ουραγός των πολιτικών εξελίξεων της τάξης του 4-6%.

Μέσα σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο πολιτικό κλίμα γεννήθηκε η σελίδα μας "Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο", στόχος της οποίας ήταν και είναι να επαναφέρει στη δημόσια σφαίρα τις αξίες και τα ιδανικά της Παλαιο(πλέον)πασοκικής ιδιοσυγκρασίας. Δεν θα σας κουράσουμε με τα προτάγματά μας. Έχουμε, άλλωστε, ήδη δώσει το στίγμα μας μέσα από σχετικές συνεντεύξεις στο διαδίκτυο.

Θα πούμε μόνο τούτο: Στις 11 του Γενάρη, ώρα 01:32 τη νύχτα, η σελίδα μας ξεπέρασε σε likes (λαϊκή αποδοχή) τη σελίδα του "επίσημου" ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα στην ηγεσία του Κινήματος, αν μάλιστα συνυπολογίσουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης των δύο σελίδων κατά το τελευταίο έτος.

Λαμβάνοντας υπόψιν: α) Ότι το Κίνημά μας διακηρύσσει και πρεσβεύει τις αυθεντικές αξίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οι οποίες το οδήγησαν στην απόλυτη κυριαρχία εντός και εκτός συνόρων έως τα μέσα της δεκαετίας του '90 και β) Ότι το facebook αποτελεί ένα πρώτης τάξεως κοινωνικό δίκτυο στο οποίο έχουν πρόσβαση πολλά εκατομμύρια συμπολιτών μας καθημερινά - άρα οι αριθμοί λένε την αλήθεια...

Ζητούμε, έχοντας την ιερή λαϊκή εντολή:

1) Την έναρξη των διαδικασιών για την επιστροφή του Κινήματός μας στις αγνές αξίες που το οδήγησαν στην καταξίωση, με την επιστροφή όλων ανεξαιρέτως των Μεγάλων Παλαιών συντρόφων που δόξασαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ κατά την προαναφερθείσα χρονική περίοδο, στα τεκταινόμενα του κόμματος.

2) Την απορρόφηση της σελίδας facebook "ΠΑΣΟΚ" από τη σελίδα μας "Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο" η οποία πλέον καλπάζει με σκοπό εντός του 2017 να ξεπεράσει αυτήν της επάρατης Δεξιάς. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε.

Μετά τιμής,

οι πυρηνάρχες της σελίδας Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο και τα 40.000+ μέλη υποστηρικτές".

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που είχαν δώσει οι άνθρωποι του Παλιού ΠΑΣΟΚ, στο NEWS 247

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου ξανά μαζί

SHARE:

24Media Network