Το ΠΑΣΟΚ έκανε τον Καμμένο Pokemon

Το ΠΑΣΟΚ έκανε τον Καμμένο Pokemon

Με ένα απίστευτο post στο twitter, η Χαριλάου Τρικούπη παρουσιάζει τον Π. Καμμένο ως νωχελικό Pokemon, στην προσπάθειά της να σχολιάσει τη στάση του υπουργού Άμυνας στη συζήτηση για την εξεταστική αναφορικά με το Plan X

Το επίσημο προφίλ του ΠΑΣΟΚ στο twitter ανάρτησε ένα χιουμοριστικό, πλην ιδιαίτερα καυστικό, ποστ με στόχο τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Εμπνεόμενοι από την τρέλα του Pokemon Go, στη Χαριλάου Τρικούπη αποφάσισαν να μετατρέψουν τον κ. Καμμένο σε Pokemon και όπως φαίνεται διάλεξαν ένα με ιδιαίτερα έντονο συμβολισμό. Το Kammenax, όπως ονόμασαν το τερατάκι τσέπης με το πρόσωπο του κ. Καμμένου, είναι στην πραγματικότητα ένα Snorlax. Τεράστιο και νωχελικό, το Pokemon αυτό έχει κατά κύριο λόγο την ιδιότητα να... κοιμάται.

Η ανάρτηση ήρθε λίγες ώρες μετά το τέλος της συζήτησης, στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με το Plan X και τη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη, από την οποία έλλειπε ο Πάνος Καμμένος, όπως άλλωστε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ADVERTISING

Δείτε το post του ΠΑΣΟΚ:

Σηκώνουν τους τόνους στο ΠΑΣΟΚ

Την πρόθεσή της Χαρ. Τρικούπη να σηκώσει τους τόνους γύρω από το θέμα άλλωστε αποδεικνείουν και δηλώσεις της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά. που εξέφρασε την άποψη πως «απέναντι στα ψέματα και στα αδιέξοδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να αποτελεί λύση η παλινόρθωση της νεοσυντηριτικής πολιτικής της ΝΔ».

Έκανε, δε, λόγο για «αδιέξοδο δικομματισμό» που χτίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, που όλο και περισσότερο μοιάζουν ως δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Όπως είπε, αυτοί οι δύο πόλοι, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αλληλοτροφοδοτούνται και λειτουργούν συμπληρωματικά. «Οι ομοιότητες στην στάση τους δεν είναι τυχαίες και οι δυο τους χέρι-χέρι καταψήφιζαν και κατήγγειλαν όσο ήταν αντιπολίτευση. Λίγο πριν τις εκλογές η ΝΔ παρουσίαζε τις δικές της δήθεν αυταπάτες στα Ζάππεια και ο ΣΥΡΙΖΑ στο περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Τέσσερις φορές οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές, κυνηγώντας την εξουσία. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν στροφή στην πραγματικότητα και βεβαίως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χέρι-χέρι σε αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια αποσιωπούν τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ 2004-2009 που εκτροχίασε την οικονομία, που χρεοκόπησε τη χώρα», υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά επισήμανε πως τους προκάλεσε και χθες στη Βουλή να υπογράψουν την πρότασή της για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τι έγινε στην οικονομία από το 2001 μέχρι σήμερα. Πρόσθεσε, δε, πως ο κ. Μητσοτάκης, παρόλο που δεν ψήφισε τον κ. Παυλόπουλο για πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί διαφωνούσε με την πολιτική εκείνης της περιόδου, τηρεί σιγή ιχθύος. «Το περίεργο όμως είναι πως την ίδια στάση κρατά και ο κ. Τσίπρας», συμπλήρωσε.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε πως «τώρα ζητάμε δύναμη από τους πολίτες για να χαλάσουμε το πάρτι των δύο που βλάπτει τη χώρα». Στη συνέχεια ανέφερε πως με το οδοιπορικό που ξεκίνησε σε όλη την ελληνική περιφέρεια, το μήνυμα είναι καθαρό: πολιτική αναγέννηση, οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική αξιοπρέπεια. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Pokemon Go
SHARE:

24Media Network