Το ΠΡΑΤΤΩ του Κοτζιά ζητά από τον Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον Καμμένο

Το ΠΡΑΤΤΩ του Κοτζιά ζητά από τον Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον Καμμένο
Πάνος Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς Eurokinissi

Η δήλωση του εταίρου της Κυβέρνησης, υιοθετεί ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για "Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης", τονίζει η κίνηση ιδεών ΠΡΑΤΤΩ.

Η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ της οποίας ηγείται ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ζητά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει δημοσίως τον κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για τις δηλώσεις του χθες στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι “η συμφωνία των Πρεσπών έχει πεθάνει γιατί ο Ζάεφ με τις δηλώσεις του την αναιρεί” και άφησε αιχμές κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά λέγοντας: “Εκτός εάν ο Ζάεφ έχει κάνει άλλη συμφωνία με τον Κοτζιά κάτω από το τραπέζι”.

Από την κίνηση ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, εκδόθηκε στη συνέχεια η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωση του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί ”πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζαεφ”.

Η δήλωση του εταίρου της Κυβέρνησης, υιοθετεί ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για “Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης”, καθώς και την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί “συναλλαγών”.

Το ΠΡΑΤΤΩ, για άλλη μια φορά, δηλώνει, ότι θα εναντιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής που υιοθετεί τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα