Το πρόγραμμα της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα

Turkey's President Recep Tayyip Erdogan addresses a police academy graduation ceremony at his palace in Ankara, Turkey, Thursday, Sept. 28, 2017. Erdogan has suggested that Turkey will not deport a U.S. pastor imprisoned in Turkey while Washington refuses to extradite the Turkish cleric Ankara believes masterminded last year's coup attempt. (Pool photo via AP)
Turkey's President Recep Tayyip Erdogan addresses a police academy graduation ceremony at his palace in Ankara, Turkey, Thursday, Sept. 28, 2017. Erdogan has suggested that Turkey will not deport a U.S. pastor imprisoned in Turkey while Washington refuses to extradite the Turkish cleric Ankara believes masterminded last year's coup attempt. (Pool photo via AP) AP

Όλο το πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου ο οποίος φτάνει στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης, πραγματοποιώντας επίσημη διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ο κ. Ερντογάν θα συναντηθεί τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, όσο και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Την Πέμπτη, στις 10.30 το πρωί, αναμένεται να προσγειωθεί στον εθνικό αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

ADVERTISING

Με την άφιξη του στην Αθήνα, ο κ. Ερντογάν θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και ακολούθως θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο. Αμέσως μετά την επίσημη υποδοχή του από τον Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο, οι δύο Πρόεδροι θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Στη μία το μεσημέρι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όπου θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες ανάμεσα στις δύο αντιπροσωπειεις. Με το πέρας των συνομιλιών, οι δύο ηγέτες θα προχωρήσουν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Το απόγευμα στις 19.30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα παραθέσει επίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου o κ. Ερντογάν θα επισκεφτεί την Κομοτηνή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μέτρα τύπου 'Ομπάμα' για τον Ερντογάν - 3.000 αστυνομικοί στους δρόμους

'Συναγερμός' στη Θράκη για την επίσκεψη Ερντογάν

Επικοινωνία Αναστασιάδη - Τσίπρα για την επίσκεψη Ερντογάν

SHARE:

24Media Network