Το τέλος των Σπαρτιατών: Μόνος ο Στίγκας στη Βουλή – Κατήγγειλε “κέντρα greek mafia”

Το τέλος των Σπαρτιατών: Μόνος ο Στίγκας στη Βουλή – Κατήγγειλε “κέντρα greek mafia”
Ο Βασίλης Στίγκας των "Σπαρτιατών" μόνος του στη Βουλή ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Εικόνα διάλυσης στους Σπαρτιάτες, με τον πρόεδρό τους, Βασίλη Στίγκα να εμφανίζεται σήμερα ολομόναχος στα έδρανα της Βουλής. Οι αναφορά του στις απουσίες και τα "κέντρα greek mafia".

Μόνος του εμφανίστηκε στα έδρανα της Βουλής ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, σε μια περαιτέρω κλιμάκωση της εσωτερικής διαμάχης στις τάξεις του ακροδεξιού μορφώματος.

“Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου που είχα πάντοτε ως Έλληνας πολίτηςείπε χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας από το βήμα της Βουλής κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις πυρκαγιές, ενώ συνέχισε λέγοντας πως πρόκειται γιακέντρα greek mafia ή Δον Κορλεόνε που λένε πως και τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν“.

“Η χώρα καίγεται, έχουμε τεράστια εθνικά θέματα, ελληνοτουρκικά, ταυτότητες, ψηφιακό νόμισμα και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν τα δικά τους” συνέχισε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών για να δηλώσει τέλος πως “σε όλη τη ζωή του έχει πέσει” αλλά είναι “βαθιά δημοκράτης, δεν φοβάται κανέναν”.

“Ουσιαστικά εκπέμψατε το κύκνειο άσμα του κόμματός σας. Περιμένω και γραπτή ενημέρωση” είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Θυμίζουμε ότι η εσωτερική κρίση ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου όταν ο πρόεδρος της Κ.Ο Βασίλης Στίγκας αποδοκίμασε δημόσια και μέσα στην Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουής τον βουλευτή του Κωνσταντίνο Φλώρο, όταν ο τελευταίος έκανε δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Κασιδιάρη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανταρσία στο εσωτερικό της Κ.Ο. αφού σχεδόν όλοι οι βουλευτές συνυπέγραψαν κείμενο που αποδοκίμασε την στάση του Βασίλη Στίγκα. γεγονός πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα αφού μη κοινοβουλευτική ομάδα αποδοκίμασε τον πρόεδρό της.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών, συνεδρίαση που θα γίνει εξ αναβολής, καθώς τη Δευτέρα, ο κ. Στίγκας επικαλέστηκε σοβαρό και επείγοντα προσωπικό λόγο και αποχώρησε από τη Βουλή, με αποτέλεσμα η προγραμματισμένη συνεδρίαση να αναβληθεί.

Η κόντρα φαίνεται πως έχει λάβει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις, καθώς πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ρήξη, με τον Βασίλη Στίγκα να μην ορίζει ημερομηνία για το συνέδριο των Σπαρτιατών, και τους βουλευτές να πιέζουν προς την άμεση διεξαγωγή του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα