Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ ο Χαρακόπουλος

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος EUROKINISSI

Με απόφαση Μητσοτάκη, ο αναπληρωτής τομεάρχης γίνεται τομεάρχης, ώστε η δομή της "σκιώδους κυβέρνησης" της ΝΔ να αντιστοιχεί με την κυβερνητική δομή μετά τον ανασχηματισμό

Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ορίστηκε με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Λαρίσης Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος έτσι αναβαθμίζεται καθώς ήταν μέχρι σήμερα αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών με αρμοδιότητα την Προστασία του Πολίτη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ προχώρησε σε αυτή την αλλαγή ώστε η δομή της "σκιώδους κυβέρνησης" της ΝΔ να αντιστοιχεί με την κυβερνητική δομή μετά τον ανασχηματισμό, κατά τον οποίο έγινε ξανά αυτοτελές το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο μέχρι πρότινος υπαγόταν στο υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ.Χαρακόπουλος σε δήλωση του ευχαρίστησε τον κ.Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του, αλλά και τον τομεάρχη Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους και τόνισε:

"Τα θέματα προστασίας του πολίτη βρίσκονται, δυστυχώς, στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εγκλωβισμένη στις αναχρονιστικές ιδεοληψίες της και στην παροιμιώδη ανικανότητά της, έχει επιτρέψει την επέκταση της ανομίας και την έξαρση της εγκληματικότητας.

Για εμάς στη Νέα Δημοκρατία η ασφάλεια των πολιτών και η αποκατάσταση του νόμου και της τάξης σε κάθε σημείο της πατρίδας είναι βασική μας προτεραιότητα. Η ασφάλεια είναι θεμελιώδες δικαίωμα σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία. Και βασική υποχρέωση σε ένα κράτος δικαίου είναι η εφαρμογή του νόμου. "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χαρακόπουλος για θάνατο Κωστόπουλου: Η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας έχει ξεφύγει με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

SHARE: