Τόσκας για Δυτική Αττική: Πρώτα οι άνθρωποι, μετά οι καταστροφές

Τόσκας για Δυτική Αττική: Πρώτα οι άνθρωποι, μετά οι καταστροφές
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Βου΄λής την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο εντοπίζεται στον δρόμο που συνδέει τη Μάνδρα με τα Βίλια, ο οποίος έχει 'σπάσει' σε τρία σημεία

Σε δηλώσεις του στο Ραδιοφωνο 24/7 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος βρίσκεται καθ’οδόν για την Ελευσίνα υπογράμμισε ότι στις σχεδιασμένες δράσεις αντιμετώπισης της κατάστασης στις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές, προτεραιότητα αποτελούν οι άνθρωποι, έπειτα το άνοιγμα των οδικών αξόνων και στη συνέχεια οι υποδομές.

Διευκρίνισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο εντοπίζεται στον δρόμο που συνδέει τη Μάνδρα με τα Βίλια, ο οποίος έχει ‘σπάσει’ σε τρία σημεία.

Πρόσθεσε ότι αναζητούνται ξενοδοχεία προκειμένου να φιλοξενηθούν οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών, τα σπίτια των οποίων πλημμύρισαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα