Τόσκας για Τούρκους αξιωματικούς: Οι δύο έχουν άλλον δικηγόρο

Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Βου΄λής την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Βου΄λής την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Απάντηση στο εξώδικο της δικηγόρου για τους Τούρκους αξιωματικούς έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. "Δεν είναι δικαίωμά της να εγκαλεί αναληθώς τον Υπουργό και να καλλιεργεί μύθους", τονίζει

Έναντι του ατελείωτου κύκλου καταγγελιών της γνωστής πλέον δικηγόρου από την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών, Σταυρούλας Τομαρά αναγκάστηκε να πάρει θέση το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με της εξής ανακοίνωση:

“Είναι εμφανές το επαγγελματικό ή όποιο άλλο ενδιαφέρον της δικηγόρου Σταυρούλας Τομαρά να προβληθεί δημόσια ως υπερασπιστής των δύο Τούρκων στρατιωτικών που εισήλθαν στην Ελλάδα στα μέσα Φεβρουαρίου.

Δεν είναι όμως δικαίωμά της να εγκαλεί αναληθώς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για παρεμπόδιση του δικηγορικού της λειτουργήματος και να καλλιεργεί μύθους.

ADVERTISING

Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν αποδεικνύεται εγγράφως ότι δεν είναι εντολοδόχος των δύο φερόμενων από αυτήν ως πελατών της”!

Είχε προηγηθεί εξώδικο της κυρίας Τομαρά, προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσω του οποίου ισχυρίζεται ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρεμποδίζει την πρόσβασή της στους δύο Τούρκους κομάντος που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

Ισχυρίζεται ότι τους εκπροσωπεί νομικά, με γραπτή εντολή των οικείων τους, όπως επίσης ότι της δήλωσαν οι ίδιοι πως είχαν έρθει στην Ελλάδα μαζί άλλους τρεις υποτιθέμενους Τούρκους αξιωματικούς, τα ίχνη των οποίων επίσης ισχυρίζεται ότι... έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Όλα αυτά, εδώ και ημέρες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τα διαψεύδει και τονίζει ειδικά για τους δύο Τούρκους κομάντος ότι έχουν άλλον δικηγόρο... και ως εκ τούτου απαγορεύεται η Αστυνομία να της παράσχει τις όποιες πληροφορίες ζητά για εκείνους.

SHARE:

24Media Network