Τόσκας: Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Κύπριο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης , Ίωνα Νικολάου. Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Κύπριο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης , Ίωνα Νικολάου. Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η αιχμηρή απάντηση του αναπλ. υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη ΝΔ και στις κατηγορίες της περί ανομίας

«Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, κάνοντας λόγο για «φθηνά κολπάκια των συνδικαλιστών και φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ» σχετικά με τα περί ανομίας.

«Γίνονται παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ανομίας σε περιοχές που δεν θα τολμούσε κανείς, τα άλλα έχουν να κάνουν με τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ» σημείωσε μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Τόσκας δήλωσε ότι τα Εξάρχεια είναι «διαχρονικό πρόβλημα», που δεν έλυσε ούτε η προηγούμενη κυβέρνηση. «Δεν υπάρχει κλίμα ανασφάλειας, υπάρχουν προβλήματα… Το να δημιουργούμε κλίμα ανασφάλειας πέρα από τις πραγματικές του διαστάσεις δεν είναι σωστό» επέμεινε.

«Δεν μπορούμε να έχουμε τόσο μεγάλες επιτυχίες και ταυτόχρονα να δείχνουμε ανοχή… Ανοχή είναι η επιτυχία του Σαββάτου (σύλληψη 29χρονου), η σύλληψη Ρούπα;» διερωτήθηκε ο υπουργός.

«Το κλίμα της ανησυχίας το βλέπουν μερικά κανάλια, αλλά δεν το βλέπει ο πρόεδρος της Γαλλίας που έκανε βόλτα στην Ερμού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κάνει αλλού» σχολίασε δηκτικά.

Τέλος, σημείωσε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει αστυνομικό τμήμα ανά κάθε 10 χιλιόμετρα σε όλη την επαρχία» και πως «τα πολλά αστυνομικά τμήματα χωρίς στελέχωση δεν έχουν αξία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network