Τοσουνίδης: Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία και αμέσως μετά εκλογές

O Θόδωρος Τοσουνίδης
O Θόδωρος Τοσουνίδης EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 λίγο πριν την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και αμέσως μετά εκλογές ζήτησε μέσω του News 24/7 στους 88,6 ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

"Τίποτα σε βάρος του ελληνικού λαού δεν μπορεί να είναι δική μας επιλογή". Με αυτή την φράση απάντησε ο Θόδωρος Τοσουνίδης όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση Καμμένου ότι θα μπλοκάρει τα κυβερνητικά νομοσχέδια αν παραμείνουν στελέχη της ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

"Η κυβέρνηση επιλέγει να βασιστεί σε μεταγραφές, χωρίς ιδεολογικό πρόσημο μόνο για πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και να περάσει τη Συμφωνία" πρόσθεσε και καταλόγισε πίεση και άγχος στον Πρωθυπουργό που τον οδηγούν σε λάθος επιλογές.   

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών:

"Το θέμα είναι αν η Ελλάδα θα δώσει πιστοποιητικό γνησιότητας σε μια άλλη χώρα να λέγεται Μακεδονία με κάποιο τρόπο" δήλωσε και πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε ποσοστό 70% είναι εναντίον της Συμφωνίας.

Για τη συγκυβέρνηση:

"Τα στερνά τιμούν τα πρώτα" σχολίασε για τη στάση του πρώην κυβερνητικού εταίρου και σημείωσε ότι "δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να επιλέξει τη διαχείριση αυτής της υπόθεσης να την κάνει με άσχημο τρόπο μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία τεσσάρων χρόνων".

"Η περίοδος της συγκυβέρνησης τα προηγούμενα χρόνια χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και τίμια σχέση μεταξύ Τσίπρα και Καμμενου. Πιθανολογώ ότι η πίεση και το άγχος για μια κυβερνητική επιλογή (Πρέσπες) δημιουργεί στην κυβέρνηση πίεση και άγχος" τόνισε και έκανε λόγο για νευρικότητα της κυβέρνησης.

"Το κυβερνητικό έργο που θα έρθει έχει ισχυρό dna ΑΝΕΛ. Δεν συνάδει με την ποιότητα του  Καμμενου και των ΑΝΕΛ οι εκβιασμοί. Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι βάλαμε πλάτη σε αυτή την κυβέρνηση και όλα αυτά να τα λάβει υπόψιν."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, Συμφωνία
SHARE:

24Media Network