Τσιάρας: Απόρρητα έγγραφα σε διακρατική συμφωνία δεν υπάρχουν

Τσιάρας: Απόρρητα έγγραφα σε διακρατική συμφωνία δεν υπάρχουν
Ερώτηση του Κωνσταντίνου Τσιάρα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο με θέμα «Θεσμικό ατόπημα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας». Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Τατιάνα Μπόλαρη) Eurokinissi

Αφού η κυβέρνηση δεν φοβάται κάτι, δεν θέλει να κρύψει κάτι, ας δώσει τα έγγραφα στους βουλευτές ανέφερε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ στο Ραδιόφωνο 24/7

Απόρρητα έγγραφα σε διακρατική συμφωνία δεν υπάρχουν. Η κυβέρνηση θέλει να μετατοπίσει εκεί την αντιπαράθεση και όχι στην ουσία που είναι ένας μεσάζοντας που δεν αποδέχεται η άλλη πλευρά. Αυτό δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας.

Σημείωσε ότι αφού η κυβέρνηση δεν φοβάται κάτι, δεν θέλει να κρύψει κάτι, ας δώσει τα έγγραφα στους βουλευτές. Υπογράμμισε ότι ακόμη και σήμερα μπορούν να γίνουν οι κινήσεις που θα αποδεικνύουν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ζήτησε να είναι στη Βουλή, γιατί διακυβεύονται πολλά πράγματα.

Αναφερόμενος στη στάση του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη που αρνήθηκε να παραλάβει τα διαβαθμισμένα έγγραφα από τον Ανδρέα Λοβέρδο, είπε ότι έπραξε το αυτονόητο αλλά δεν είναι εκεί η ουσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα