Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Δεν είναι θυσία, είναι έγκλημα

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Δεν είναι θυσία, είναι έγκλημα
Thomas Zikos

Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε εκ νέου στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη.

Τη Θεσσαλονίκη και ειδικά τον Τοπικό Χειρισμό του ΟΣΕ επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για υποκρισία.

“Η απώλεια 57 συνανθρώπων μας με αυτόν τον τραγικό τρόπο σε ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα δεν αποτελεί θυσία, είναι έγκλημα. Και μάλιστα προαναγγελθέν έγκλημα, λαμβάνοντας υπόψιν τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο ακόμη και με εξώδικα, λαμβάνοντας όμως υπόψιν και την εγκατάλειψη του σταθμού τηλεδιοίκησης Λάρισας από το καλοκαίρι του 2019, που αν λειτουργούσε θα είχε αποφευχθεί το μοιραίο” σημείωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει:

“Ενημερώθηκα σήμερα, στο σταθμό τοπικού χειρισμού 1 του ΟΣΕ, ότι ο σταθμός τηλεδιοίκησης βλέπει κάποια περιορισμένα κομμάτια από τη Θεσσαλονίκη ως την Ειδομένη και κάποια μέχρι τον Στρυμόνα, αλλά δεν λειτουργεί. Και αναρωτιέμαι, τι ακριβώς θα ερχόταν να εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός – τραγική ειρωνεία – 12 μόλις ώρες μετά το μοιραίο δυστύχημα; Όσοι πιστεύουν ότι η πολιτική είναι μόνο επικοινωνία, έρχεται κάποια στιγμή η ίδια η ζωή με δραματικό τρόπο να τους διαψεύσει. Η πολιτική οφείλει να είναι πρωτίστως ευθύνη και όχι υποκρισία. Οφείλει να είναι ευθύνη και όχι ψεύτικη επικοινωνία”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα