Τσίπρας: Καταγγελία φοιτήτριας για τις συνθήκες στις εστίες και την ακρίβεια στα ενοίκια

Τσίπρας: Καταγγελία φοιτήτριας για τις συνθήκες στις εστίες και την ακρίβεια στα ενοίκια

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές στις εστίες και τις δυσκολίες στην ενοικίαση σπιτιού, επεσήμανε φοιτήτρια στον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Φλώρινα.

Με κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας συνομίλησε σήμερα, Δευτέρα (05/12), ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Φλώρινα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στο δημαρχείο της πόλης, όπου είχε συνάντηση με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, ενώ ήρθε σε επαφή και με φοιτητές.

Μάλιστα, μία φοιτήτρια επικοινώνησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα προβλήματα και τις άσχημες συνθήκες που αντιμετωπίζουν στις εστίες, αλλά και την δυσκολία τους να ενοικιάσουν διαμερίσματα.

“5 χιλιάδες φοιτητές σε 40 δωμάτια, τα οποία είναι σε κακή κατάσταση, σε απομακρυσμένη περιοχή χωρίς φωταγώγηση, τα κορίτσια φοβούνται να γυρίσουν το βράδυ”, είπε η νεαρή στον Αλέξη Τσίπρα.

Σε επισήμανσή του για την έλλειψη σπιτιών, οι παρευρισκόμενοι του απάντησαν: “Δεν υπάρχουν, 600 ευρώ τον μήνα νοικιάζει ένας φοιτητής ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο, χωρίς κουζίνα χωρίς ψυγείο”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα