ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΕΥΔΟΞΟΣ: Ξεκινούν οι δηλώσεις και η διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου

ΕΥΔΟΞΟΣ: Ξεκινούν οι δηλώσεις και η διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου

Οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές μέσα από την πλατφόρμα Εύδοξος θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 24/12.

Φοιτητές στο Πάντειο

Οι προϋποθέσεις του στεγαστικού επιδόματος των 1000 ευρώ για φοιτητές και σπουδαστές - Τι θα ισχύσει για τα ΙΕΚ

Το επίδομα χορηγείται για τόσα έτη, όσα είναι και τα έτη σπουδών. Δεν κατάσχεται, χορηγείται ολόκληρο χωρίς καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου και δεν υπόκειται σε φορολογία.

Βιβλιοθήκη πανεπιστημίου

Γιατί η δια βίου μάθηση είναι το διεθνές διαβατήριο για την επιτυχία

Μήπως το πτυχίο είναι το τέλειο τέλος στη σύγχρονη τραγωδία της εκπαίδευσης; Η ψηφιοποίηση της κοινωνίας και η ανάγκη για συνεχή ανανέωση και εμπλουτισμό των ικανοτήτων των εργαζομένων.

Ουρές για τη Λέσχη του ΑΠΘ

Εικόνες ντροπής με φοιτητές να περιμένουν στην ουρά για ένα γεύμα

Άνοιξαν τα ελληνικά Πανεπιστήμια με εικόνες χάους. Αυτό που προβληματίζει τους πανεπιστημιακούς και τους φοιτητές είναι η πρόβλεψη για μέχρι και για 100% πληρότητα των αμφιθεάτρων την ώρα που υπάρχουν μεγάλα οργανωτικά ζητήματα.

ΠΑΜΑΚ: Το γήπεδο μπάσκετ έγινε αίθουσα διδασκαλίας ελέω κορονοϊού

ΠΑΜΑΚ: Το γήπεδο μπάσκετ έγινε αίθουσα διδασκαλίας ελέω κορονοϊού

Εκπαιδευτικό… σκριν σε φοιτητές λόγω covid κάνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας αίθουσα διδασκαλίας με καρέκλες και σύστημα εξαερισμού σε… γήπεδο μπάσκετ

Πανεπιστήμια: Ανοίγουν σταδιακά - Τα μέτρα που θα ισχύσουν

Πανεπιστήμια: Ανοίγουν σταδιακά - Τα μέτρα που θα ισχύσουν

Ανοίγουν σταδιακά από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου τα Πανεπιστήμια της χώρας. Τι θα ισχύσει με αναγνωστήρια, φοιτητικές εστίες και τελετές ορκωμοσίας. Οι προϋποθέσεις για την προσέλευση στα ιδρύματα.

Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ

ΚΚΕ για Πανεπιστήμια: Ανεύθυνη κι επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης

Το ΚΚΕ επικρίνει την κυβέρνηση για "ανεύθυνη κι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία πολιτική", με αφορμή τα πρωτόκολλα λειτουργίας των Πανεπιστημίων, με το τέταρτο κύμα της πανδημίας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μαθητές σε σχολείο

Κεραμέως: Στοιχεία για την πορεία εμβολιασμών σε μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε αναλυτικά στα ποσοστά των εμβολιασμένων στη σχολική και πανεπιστημιακή κοινότητα. Ανέφερε πως έχουν σχεδιαστεί αυξημένοι έλεγχοι που θα είναι όλοι δωρεάν για μαθητές.

Πανεπιστήμιο. Φωτο αρχείου.

Η κυβέρνηση ρίχνει το μπαλάκι στα Πανεπιστήμια για τη λειτουργία εν μέσω πανδημίας

Θολό είναι το τοπίο για το πώς θα λειτουργήσουν τα πανεπιστήμια και ποιος θα ελέγχει την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Η τροπολογία που προκάλεσε αντιδράσεις.

Βουλή: Σήμερα η τροπολογία για τα μέτρα κατά του κορονοϊού στις εκπαιδευτικές δομές

Βουλή: Σήμερα η τροπολογία για τα μέτρα κατά του κορονοϊού στις εκπαιδευτικές δομές

Στη Βoυλή η τροπολογία για τον έλεγχο των προϋποθέσεων για τη φυσική παρουσία στις εκπαιδευτικές δομές μέσω της ειδικής πλατφόρμας και την καταχώρηση των δεδομένων σχετικά με τον εμβολιασμό.