Τσίπρας μετά το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Δε με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους

Τσίπρας μετά το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Δε με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους
Αλέξης Τσίπρας Menelaos Myrillas / SOOC

Σαφές μήνυμα του πρωθυπουργού κατά την σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος

Μήνυμα για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο μετά το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τον πρωινό καφέ στο Μαξίμου.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης είπε στους συνεργάτες του: “Δε με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση θα εξετάσει όλα τα επόμενα βήματα σε συντονισμό με την UEFA.

Νωρίτερα και αφού είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Μιλώντας προς τους δημοσιογράφους δήλωσε πως: “Η κυβέρνηση έχει δώσει μάχες, μένουν περισσότερα να γίνουν. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει η προσπάθεια να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος”

“Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες που ισχύουν έναντι όλων”, πρόσθεσε και ανακοίνωσε:

Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς, τη Λίγκα, ενώ είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UΕFΑ και δεν θα εκκινήσει αν δεν υπάρξει κοινό συμφωνημένο πλαίσιο από όλους”.

Ερωτηθείς για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά το περιστατικό εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, δήλωσε:

“Τα πάντα είναι στο τραπέζι τις επόμενες ώρες θα κάνουμε τις συζητήσεις. Όλα είναι στο τραπέζι εφόσον δεν κάνουν όσοι πρέπει τις κινήσεις τους. Πάμε σε μια επ’ αόριστον διακοπή και βλέπουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα