Τσίπρας: Μπήκε η άνοιξη και ο πρωθυπουργός δεν τολμά να βγει από το Μαξίμου

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ  Α.ΤΣΙΠΡΑ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ PHASMA

Τι δήλωσε τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του, σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

«Η υπομονή του λαού εξαντλείται και στις 18 και 25 Μαίου θα στείλει μήνυμα αλλαγής και ανατροπής στους «τρομοκράτες» του», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του, σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον κατηγόρησε ότι «κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες του Μαξίμου» και αρνείται τον διάλογο μαζί του. «Που είναι ο πρωθυπουργός, που είναι κ. Σαμαράς; Μπήκε η άνοιξη και δεν έχει ξεμυτίσει από το Μαξίμου, να τον δει λίγο ο ήλιος, το φως της ημέρας. Δεν τολμά να βγει να συνομιλήσει με τον λαό, με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Κυκλοφορεί μονάχα στο απολύτως προφυλαγμένο και αποστειρωμένο περιβάλλον. Υπάρχει μόνο σε άρθρα σε Κυριακάτικες εφημερίδες, σε διαγγέλματα, στα κανάλια και στις δημοσκοπήσεις της διαπλοκής», είπε ο κ. Τσίπρας.

Κάλεσε εκ νέου σε τηλεοπτική αναμέτρηση τον κ. Σαμαρά, είπε ότι «κρύβεται γιατί φοβάται» και σημείωσε πως είναι «ακατάλληλος για πρωθυπουργός, ο καταλληλότερος της διαπλοκής και της Τρόϊκας».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στην ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε ακατάσχετο υβρεολόγιο δεν αξίζει να απαντάς.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε μέχρι και να χαρακτηρίζει νεοναζί όλους τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συναντήθηκαν με το νέο Πρωθυπουργό της Ουκρανίας στις Βρυξέλλες. Πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει κανείς…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας
SHARE: