Τσίπρας: Οι εκλογές το 2016 είναι το δώρο που επιθυμεί η κυβέρνηση να φέρει ο Άγιος Βασίλης. Αλλά θα γίνουν το 2014

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατα την επισκεψή του την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013, παραμονή Χριστουγέννων, στο ίδρυμα Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» (παράρτημα του ιδρύματος ΜΗΤΕΡΑ που φιλοξενεί παιδιά 3-12 ετών) στον Άλιμο.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατα την επισκεψή του την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013, παραμονή Χριστουγέννων, στο ίδρυμα Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» (παράρτημα του ιδρύματος ΜΗΤΕΡΑ που φιλοξενεί παιδιά 3-12 ετών) στον Άλιμο. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας»

«Να μη μείνει κανένας μόνος του στην κρίση, και κυρίως όλοι όσοι την παρουσία μας τη χρειάζονται πραγματικά να την έχουν, για να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε και μία διαφορετική κοινωνία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» όπου άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Όπως εξήγησε ο κ. Τσίπρας «η κρίση πρώτα ήταν αξιακή και μετά οικονομική. Και αν καταφέρουμε να αναδείξουμε τις αξίες εκείνες που μπορούν να μας ξαναγυρίσουν στον παλιό μας εαυτό, ως κοινωνία, τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

«Οι εκλογές το 2016 είναι το δώρο που επιθυμεί η κυβέρνηση να φέρει ο Άγιος Βασίλης. Αλλά οι εκλογές θα γίνουν το 2014. Το 2014, έχω πει κι άλλη φορά, είναι το έτος μηδέν, το έτος όπου θα μηδενίσει το κοντέρ της κατάρρευσης και θα ξεκινήσουμε βήμα το βήμα, με ενωμένο τον λαό, την προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της χώρας» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

SHARE:

24Media Network