Τσίπρας σε Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο: “Είστε παραδείγματα προς μίμηση”

Τσίπρας σε Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο: “Είστε παραδείγματα προς μίμηση”
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

"Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο" έγραψε στα αγγλικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας τα εύσημα στους Μπακς για τη δράση τους.

Τα συγχαρητήριά του στην ομάδα των Bucks και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για την απόφαση τους να μη κατέβουν στον 5ο αγώνα των πλει οφ του ΝΒΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία σε βάρος των μαύρων, έδωσε μέσω ανάρτησής του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Στον διεθνή του λογαριασμό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: “Συγχαρητήρια Μπακς. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο που δίνουν το παράδειγμα παίρνοντας θέση ενάντια στον ρατσισμό και την κοινωνική αδικία”.

Σημειώνεται πως μετά τη χθεσινή κίνηση των Μπακς, οι παίκτες του ΝΒΑ συνεχίζουν να επεξεργάζονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για τις επόμενες κινήσεις τους. Από τη μία υπάρχει η τάση της οριστικής διακοπής της σεζόν και της αποχώρησης από την φούσκα (εκφράζεται από Λος Άντζελες Λέικερς και Λος Άντζελες Κλίπερς), από την άλλη πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι αγώνες πρέπει να συνεχιστούν για να μπορέσουν άπαντες να περάσουν μέσω της τηλεόρασης τα μηνύματά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα