Τσίπρας σε Μακρόν: Καλή επιτυχία απέναντι στην άκρα δεξιά

Τσίπρας σε Μακρόν: Καλή επιτυχία απέναντι στην άκρα δεξιά
Greek Prime Minister Alexis Tsipras gives a press conference after the European Union leaders summit at the European Council, in Brussels, Belgium on Dec. 15, 2016 / , 15 , 2016 Alexandros Michailidis / SOOC

Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον νικητή του 1ου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Ο Μακρόν διαβεβαίωσε τον Τσίπρα ότι "αν εκλεγώ, θα δουλέψουμε στενά μαζί"

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον νικητή του 1ου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Μακρόν για το αποτέλεσμα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη μάχη του 2ου γύρου απέναντι στην άκρα δεξιά, και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι με την εκλογή του θα υπάρξει συνέχεια στις στενές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

“Στήριξα από την αρχή ως υπουργός του Ολάντ τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και υποστήριξα την ανάγκη να αλλάξει η στάση απέναντι στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι αν εκλεγώ, θα δουλέψουμε στενά μαζί να κάνουμε την Ευρώπη να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της γενιάς μας”, είπε χαρακτηριστικά ο Μακρόν στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα