Τσίπρας στους βουλευτές του: Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο. Δημοψήφισμα, σε περίπτωση μη λύσης

Κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του Προεδρείου της Κ.Ο,με θέμα την ενημέρωση για τη διαπραγμάτευση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα,  την Τρίτη 28 Απριλίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του Προεδρείου της Κ.Ο,με θέμα την ενημέρωση για τη διαπραγμάτευση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, την Τρίτη 28 Απριλίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

"Στόχος ο έντιμος συμβιβασμός στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει. Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα έχουμε συμφωνία", είπε μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενημέρωσε τους βουλευτές του, για τη διαπραγμάτευση σε κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του προεδρείου της Κοινονουλευτικής Ομάδας.

"Είμαστε σε μια πολυ κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων. Στόχος ο έντιμος συμβιβασμός στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει. Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα έχουμε συμφωνία. Σε περίπτωση που δεν έχουμε λύση εντός του πλαισίου, τότε θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού. Πιστεύω όμως πως δεν θα χρειαστεί να πάμε σε δημοψήφισμα", ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε σε δημοψήφισμα και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας.

"Βρισκόμαστε σε μια σκληρή αντιπαράθεση, μια σκληρή διαπραγμάτευση. Όλοι είχαν προεξοφλήσει ότι δεν θα υπήρχε συμφωνία στις 20 Φλεβάρη, όμως μετά τις 20 του Φλεβάρη διεξάγεται μεγάλη μάχη να παρθούν πίσω σημεία της συμφωνίας που ήταν επιτυχία για την Ελλάδα", είπε χαρακτηριστικά.

"Δεν σκίσαμε το μνημόνιο σε μία νύχτα, δεν ξεφύγαμε από την επιτήρηση μεμιάς, όμως πήραμε συμφωνία που δίνει δυνατότητες στην Ελλάδα να ξεφύγει από το μέιλ Χαρδούβελη και τις δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης", ανέφερε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

"Θα ήταν για εμένα πολύ εύκολο να βάλλω την υπογραφή μου και να έχω συμφωνία, αλλά δεν θα πέρναγε από τη Βουλή και δεν έχω και αυτή την εντολή από τον ελληνικό λαό".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυβέρνηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ενημέρωση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπραγμάτευση από τον Αλέξη Τσίπρα

Τσίπρας : Αν με οδηγήσουν σε ρήξη, θα αποφασίσει ο λαός με δημοψήφισμα

SHARE:

24Media Network