Τσίπρας: Στόχος μας είναι στη Δραπετσώνα να έχουμε πια ζωή

Τσίπρας: Στόχος μας είναι στη Δραπετσώνα να έχουμε πια ζωή

"Τηρούμε τις υποσχέσεις μας στις λαϊκές υποσχέσεις του Πειραιά, δίνουμε ανάσα πνοής και θαλάσσιο μέτωπο", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας (Vid)

Το δημαρχείο και την περιοχή του Κερατσινίου επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Χρήστο Βρεττάκο και παρέδωσε το παραλιακό μέτωπο της Δραπετσώνας. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν και η αξιοποίηση του χώρου των Λιπασμάτων. Για το λόγο αυτό ο Αλέξης Τσίπρας περιηγήθηκε στην περιοχή. Οι εγκαταστάσεις των λιπασμάτων εξαιρέθηκαν από τη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ.

“Τηρούμε τις υποσχέσεις μας στις λαϊκές υποσχέσεις του Πειραιά, δίνουμε ανάσα πνοής και θαλάσσιο μέτωπο. Στόχος μας είναι στη Δραπετσώνα να έχουμε πια ζωή”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι “η κυβέρνηση ήρθε σε σύγκρουση με ετερόκλητα συμφέροντα μέχρι να ληφθεί η απόφαση για την εξαίρεση του παραλιακού μετώπου της Δραπετσώνας (740 στρέμματα) από τη συμφωνία παραχώρησης του ΟΛΠ και για την ματαίωση των σχεδίων εγκατάστασης βιομηχανικών μονάδων στην περιοχή”.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί την περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την μέση του, τον ανάγκασε να την αναβάλλει.  Τον κ. Τσίπρα συνόδευσαν ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης και ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα