Τσίπρας: Το ηλεκτρονικό εισιτήριο, σημαντική τομή για τον πολιτισμό

Τσίπρας: Το ηλεκτρονικό εισιτήριο, σημαντική τομή για τον πολιτισμό
O Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

"Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον", ανέφερε με ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός.

Σημαντική τομή για τον πολιτισμό χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός, το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας, που ολοκληρώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού.

“Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον” τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter, σημειώνοντας ότι “ανοίγει έτσι ο δρόμος για τη δυνατή τοποθέτηση του πολιτιστικού αγαθού της πατρίδας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά”.

“Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ολοκλήρωσε μια σημαντική τομή: Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας” αναφέρει ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι “το ηλεκτρονικό εισιτήριο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες προς τα εκατομμύρια των επισκεπτών με τη δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτύου (http://etickets.tap.gr) και περιορίζει τον χρόνο αναμονής για την είσοδο στους μεγάλους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία”.

Όπως σημειώνει, “ανοίγει έτσι ο δρόμος για τη δυνατή τοποθέτηση του πολιτιστικού αγαθού της πατρίδας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά”. “Και στον πολιτισμό η Ελλάδα προχωρά”, καταλήγει η ανάρτηση του πρωθυπουργού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα