Τζαμακλής: Σχεδιασμένη η επίθεση εναντίον μου στην παρέλαση

Χάρης Τζαμακλής, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Χάρης Τζαμακλής, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Τζαμακλής, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τη φραστική επίθεση που δέχτηκε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη, για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ευρω-εκλογές.

Για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών κατά την παρουσία του στην χθεσινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 ο Χάρης Τζαμακλής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι στην Κατερίνη όντως υπάρχει πρόβλημα, καθώς στο παρελθόν είχαν σημειωθεί και επιθέσεις σε σπίτια βουλευτών.

"Επιτέθηκαν φραστικά και σε μένα και στον εκπρόσωπο του Υπουργείου ψηφιακής πολιτικής, κ. Σίμο. Τίποτα αυθόρμητο, όλα είναι προσχεδιασμένα", σημείωσε και μίλησε για ομάδες πολιτών που είχαν στηθεί για να φωνάξουν ακραία συνθήματα την ώρα της παρέλασης.

"Αναφέρθηκαν και προσωπικά σε μένα", συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι μετά το τέλος της παρέλασης συγκροτημένη ομάδα, μαθητών λυκείου που ανήκουν σε συγκεκριμένες οργανώσεις του επιτέθηκαν λεκτικά.

"Προστατεύτηκα από τους αστυνομικούς", υπογράμμισε.

Κατά τον ίδιο, η οικονομία και τα κοινωνικά ζητήματα θα καθορίσουν τις επόμενες εκλογές, εκτιμώντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα επηρεάσει, αλλά όχι σε καθοριστικό βαθμό.

Σε σχέση με τις ευρω-εκλογές εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκρατήσει τις δυνάμεις του καθώς και ότι θα συσπειρώσει τις δυνάμεις του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: