Τζανακόπουλος: Ο Κασσελάκης μάς έλεγε ότι θα νικήσει τον Μητσοτάκη, τώρα βάζει τον πήχη στο 17%

Διαβάζεται σε 1'
Τζανακόπουλος: Ο Κασσελάκης μάς έλεγε ότι θα νικήσει τον Μητσοτάκη, τώρα βάζει τον πήχη στο 17%
Eurokinissi

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος όρισε κάποια από τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά της νέας πολιτικής κοινοβουλευτικής ομάδας που δημιουργήθηκε από τους 11 βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μίλησε στον ΣΚΑΙ για τη συγκρότηση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 και προανήγγειλε συνεργασία με την ομάδα του Πέτρου Κόκκαλη.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, τόνισε ότι “η πολιτική ήττα του Μαϊου δημιούργησε αναταράξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε άλλη πολιτική κατεύθυνση κάτι δημιουργεί ένα πολιτικό κενό. Μας ενδιαφέρει αυτό το κενό. Μας λένε άνθρωποι ότι είναι πολιτικά άστεγοι.

Κάναμε μία πολιτική επιλογή αρχής και η προσπάθειά μας έχει πιθανότητες. Κινούμαστε στο χώρο της πληθυντικής αριστεράς”.

Ορισε τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά της νέας κίνησης λέγοντας ότι “κανένας δεν μιλάει με σασφήνεια για την τεράστια οικολογική κρίση. Με τον κ. Κόκκαλη μπορούμε να συνεργαστούμε. Στο ίδιο κόμμα ήμασταν. Ο πολιτικός διάλογος που κάνουμε περιλαμβάνει σαφώς την ομάδα του. Θέλουμε την πράσινη μετάβαση να την στρέψουμε στην πλευρά των εργαζόμενων. Στις κοινωνίες υπάρχουν σχέσεις κοινωνικού ανταγωνισμού”.

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη μεταξύ άλλων, τόνισε: Στην αρχή μάς έλεγε ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη, τώρα βάζει τον πήχη στο 17%. Στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν δυνάμεις που ασφυκτιούν από την ηγεσία του κ. Κασσελάκη. Στη Βουλή εμείς θα έχουμε μονομέτωπο με τον κ. Μητσοτάκη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα