Τζαβάρας για δηλώσεις Ζάεφ: Στημένο παιχνίδι για να προωθηθούν τα συμφέροντα των ισχυρών κρατών

Τζαβάρας για δηλώσεις Ζάεφ: Στημένο παιχνίδι για να προωθηθούν τα συμφέροντα των ισχυρών κρατών
Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας Eurokinissi

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για

“Η δήλωση του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ ότι Μακεδονία είναι μόνο η χώρα του δεν ήταν τυχαία. Αποκαλύπτεται όλο αυτό το παιχνίδι που έχει στηθεί για να προωθηθούν τα συμφέροντα των ισχυρών κρατών. Ο Τσίπρας υπέκυψε στις πιέσεις τους και υλοποιεί τα σχέδιά τους με τη συμφωνία των Πρεσπών”. Αυτό δήλωσε στον Νews 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις Ζάεφ και στη συμφωνία των Πρεσπών.

Για τον κατώτατο μισθό είπε ότι η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, πήρε τον νόμο Βρούτση – που τον αποκαλούσαν καρμανιόλα στον ΣΥΡΙΖΑ- πρόσθεσε μια παράγραφο και μας είπε ότι κάνει αύξηση στους μισθούς. «Αυτό δεν είναι ειλικρινής διακυβέρνηση», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το ασφαλιστικό είπε ότι η ΝΔ είναι δημοκρατικό – φιλελεύθερο κόμμα δεν της ταιριάζουν οι χαρακτηρισμοί και κάλεσε τους πολίτες να σκεφτούν τι τους συμφέρει. Σημείωσε ότι το ασφαλιστικό είχε προβλήματα από τη δεκαετία του ’70 και τα αναπτυγμένα κράτη έκαναν προσπάθειες επίλυσης του από τότε, αλλά στην Ελλάδα δεν έγινε κάτι σημαντικό, για την επίλυση του προβλήματος.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει προσπάθεια να εμφανίσει τη ΝΔ ως εχθρό της χώρας για να πάρει αυτός την ταυτότητα του πολιτικού κέντρου.

Για το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ, είπε ότι η κρατική τηλεόραση χρησιμοποιείται σαν βήμα εξύμνησης του κυβερνητικού έργου, αποκλείοντας τις άλλες απόψεις. Επισήμανε ότι θα μπορούσε ο διορισμός της διοίκησης του κρατικού καναλιού να είναι αποτέλεσμα μιας ευρείας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και να γίνει βήμα ανταλλαγής επιχειρημάτων.

Για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι αναζητά τρόπους για να μην καταβάλλεται τέλος για την ΕΡΤ, είπε ότι δεν το εννοούσε έτσι και πως η πρώτη που προσπάθησε να το κάνει ήταν η Μελίνα Μερκούρη.

Αναφερόμενος στις συνεργασίες, ο κ. Τζαβάρας είπε ότι η ΝΔ ακόμη και αυτοδυναμία να πάρει θα επιδιώξει συμμαχίες με δυνάμεις του δημοκρατικού χώρου γιατί θέλει να δώσει στη χώρα τη δυνατότητα να φύγει από την κρίση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα